[]

herkes nasıl bu kadar zayıf

görüyorum ki duyurunun kadınları cok zayıf.....
10- 15 birim fark mı var boyunuzla kilonuz arasında?
ben bir kez 50 kilo olmustum herkes öleceğimi düşünmüştü. boyum 157.


 
Bence kilo boy sorularina hep zayiflar cevap veriyor digerleri susuyor tipki benim gibi asdfghjkl


  • dedim ben sana  (03.07.16 22:11:46) 
Yediğine içtiğine dikkat edenler bi tarafa, genelde normal hali zayıf olan kızlar var. Hemen doyan, fazla yemeyen, yese de kilo almayan, bünyesi çok yakan kızlar.


  • bigbadabum  (03.07.16 22:12:44) 
dedim ben sana +1, "zayıfım" duyurularını genelde zayıflıklarından şikayetçi olan insanlar açıyor zaten. onların da çok "kilo al bu ne hal" diyeni oluyor ama zayıf olmak, şüşko olmak kadar ayıplanası bi' şey değil. o açıdan fiziksel problem anlamında şüşkolara kıyasla daha rahat ve paylaşımcı olabiliyorlar diye düşünüyorum. vücut yapısıyla da alakalı. kimisi 10-12 kilo alsa bana mısın demiyor, kimisi 2 kilo verse cin ali'ye dönüyor.


  • der meister  (03.07.16 22:13:19) 
duyuru için konuşmuyorum, genel konuşucam şimdi.

bndan bir 10 sene öncesi kuşağa göre yeni nesil yani bizler (hepimiz) daha bilinçli hareket edebiliyoruz, internet sayesinde ''doğru bilgiye'' ulaşmak artık daha mümkün. haliyle 10 sene öncesinde ''zayıflama çayı, kepekli ekmeğe abanma'' gibi mitler artık tarihe gömüldü ve herkes doğru bilinçli beslenmenin nasıl olması gerektiğini öğrendi. Geriye sadece irade kalıyor. Geçmiş nesillere göre daha doğru beslenen bir kitle var artık.

Bir de boy ile kilo arasındaki birime çok takılmamak lazım, aynı boyda olduğumuz ve kilo olarak benden daha az olan arkadaşım benim iki katım mesela. Kas kitlesi de önemli.
  • neferkitty  (03.07.16 22:19:59 ~ 22:21:17) 
Göbekli hatunlar ifşa yapmıyorlar ama varlar.


  • KaraSakall  (03.07.16 22:21:15) 
Çoğu yalan söylüyor. Doğru söyleyenlerin de alayı skinny fat.


  • angelus  (03.07.16 22:22:00 ~ 22:24:42) 
neferkitty +1

Yeni nesil artık sağlıklı beslenme konusunda çok daha bilinçli. Şu sağlıklı yaşam furyası herkesi etkisi altına aldı. Öğrencilerimi gözlemliyorum çoğunlukla, artık o eski obez hamburger çocukları pek kalmadı. Ayrıca aileler ve öğretmenler çocukları spora yönlendirme konusunda da artık daha bilinçli davranıyorlar. Çeşitli etkinlikler ile çocukları spora özendiriyorlar.

Biraz da bünye meselesi bu işler, boy kilo arasındaki farka takılmak yersiz. Kimisinin kemik yapısı kalın olur fazla kilo verince iskelet gibi görünür, kiminin ise ince olur ve kemikleri ortaya çıkmadığı için zayıflığı çok göze batmaz.
  • köstebek kurabiye  (03.07.16 22:45:00 ~ 22:47:11) 
Zayıf olmayıp güzdl olanlar var. Zayıf olup da güzel olmayan. Toplum olarak iyi takıntı yaptık konuyu - yahooo


  • EasyTiger  (03.07.16 22:53:11) 
benim 20 birim fark var ama öyle istediğim vücuda sahip de değilim. terlemeden olmuyor bu işler


  • yorke  (03.07.16 23:37:00) 
Bendeki var yaklaşık 22 birim. Bana sarılan tribe giriyor, zayıflıktan ölecekmişim muamelesi görüyorum. Halbuki bildiğin skinny fat'im. Halimden memnun da değilim, kas yapmam gerek farkındayım. Nasıl zayıfım, bilmiyorum istediğim her şeyi yiyorum ama böyle oldu.


  • malwethiel  (03.07.16 23:49:46) 
Bazen kendimden dusunup o insanlarin yalan soyledigini dusunuyorum. Sonra yok yalan soylemiyorlar. Kas ve kemik kutleleri cok az. O yuzden toplam kilolari zayif. Boy-kilo oranina cok takilmayin bence, goruntu icinse olay bedenlerde. Konu sagliksa da, bel bolgesi olcumu ve kan tahlilleri. Gerisi hava civa.


  • red g  (03.07.16 23:53:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.