[]

kiremit turunucu pantolona ne renk oje?

kiremit turuncusu iIe hangi renk uyum sagIar, ojeyi renk secsem?




 
baska hangi rengi kullanacaksin? raki beyazi gider bence ya da nude.


  • in vino veritas  (03.07.16 18:35:42) 
gri, ekru, siyah


  • whimsical  (03.07.16 18:39:26) 
bitüm siyahı


  • okumayi sevmeyen okur  (03.07.16 19:11:19) 
Turkuaz ya da mor. Böyle canlı renkler sevmem dersen siyah. Bunun yanı sıra yukarıdaki arkadaşlar da demiş, nude tonlar her şeyle gidiyor.


  • köstebek kurabiye  (03.07.16 19:13:30) 
Lacivert fena seçenek değil bence :)
Bu renk her şeyde her türlü jokerim

  • dene  (03.07.16 20:09:26) 
Pastel Nude'un şeffaf/hafif renkli olanlarının pembe tonlu olanları değil de, hafif toprak tengine çalan ama rengi belli belirsiz olan tonları
www.ojemrujumrimelim.com

Yalnız, bu üstüne ne giyeceğine ve kiremit renginin canlı mı, soluk mu olduğuna da çok bakar. Eğer üstüne koyu renk giyeceksen ojen açık veya şeffaf olmalı ki renkler boğmasın. Eğer üstüne açık/soluk bir renk giyeceksen pantolonunla aynı tonda bir oje ya da koyu bir oje sürmek gerek ki ölgün, solgun durmayasın. Tona göre şuradaki 81 veya 82 iyi gider. Özellikle 81 kurtarıcı bir renk. 82 biraz fazla cesur. Onu süreceksen bu sefer ruj-makyaj uyumu devreye girecek ki, konu uzayacak. (82 aşağıdaki fotoda kırmızı gibi çıkmış ama tam rengi ateş tuğlası)
www.beautycosmos.com

Üstüne giydiğin şey uyumsuzsa yukarıdaki renkler de riskli. En risksizi az renkli şeffaf oje.
  • aychovsky  (03.07.16 20:22:13 ~ 20:28:34) 
Nude


  • melengich  (03.07.16 22:10:47) 
mor oje bence uyumlu olur turuncu pantolonla.


  • pangea  (03.07.16 22:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.