[]

Eline beline cebine condom

evet sewgili duyuru severler prezervatif maduru oldum sewgilimle iliski esnasinda bizzat 2ye yarildi kendisi.bosalmamistim o esnada ama ister istemez biraz ismini hatirlayamadigim su renksiz hafif yapiskan sividan wardi bu bilgiler isiginda hamile kalma ihtimali warmidir?? ertesi gün hapi alma fikrine sicak bakmadi baska önerisi olan ??




 
allah korusun ertesi gün hapına sıcak bakmadıysa acep aldırma işini mi tercih eder kendisi bi hamilelik durumunda? onu sor kendisine hap a razı olur sanırım


  • pposeidon1  (23.11.09 00:56:56) 
kalabilirde kalmayabilir de,yapacağınız gidip ertesi gün hapı alıp içmek(böyle soru için sende içeceksin),ha yok sıcak bakmıyorum,hamile kalma riskinide göze almak istiyorum diyorsan o ayrı.


  • piyiüçalanadam  (23.11.09 01:35:43) 
Düşük de olsa ihtimal dahilinde. Hap alsın, ya da şansınızı deneyin.


  • bluebeard  (23.11.09 08:12:10) 
çok az da olsa risk olduğunu bilmesem ve yazısız bir ortamda olsak "salla, bir şey olmaz" derdim. ama burda alacağın bütün tavsiyeler "belli olmaz" ana fikirli olacaktır. senin yerinde ben olsam bir şey yapmam. ülkenin yarısı hala dışa boşalma yoluyla korunuyor.


  • s e ff a f  (23.11.09 16:06:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.