[]

dizi sitesi yapmak zor mudur?

kalkışayım mı böyle bir işe?

not: halihazırda işim var hobi olarak olur mu? hobi olarak web tasarımda yapıyorum ama dizi sitesi zorlar zaman ister gibi..


 
O kadar reklamı döşemek zor olur sanıyorum. asdjdkf

Saka bi yana. Eğer zamanınız varsa bi uğrasın. Açmak zorunda değilsiniz sonuçta. Ama zor olduğunu biliyorum
  • allanpoe  (30.06.16 19:18:16) 
işte böyle böyle www.cokacayipdiziizlemesitesi.com çıkıyor. aydınlandım.


  • jadle  (30.06.16 19:21:23) 
@freetakilir,

hobi olarak mı? işin ucunda kendini mahkeme koridorlarında bulabileceğin bir iş için hobi olarak mı?

dizi işi, korsan cd yapmak kadar ciddi bir iştir. hem sonuçları, hem geliri ciddi bir iştir.
ben bulaşmadım, bulaşmam da. bulaşanları da tebrik ediyorum güzel kazanıyorlar ama o yakalanma korkusu veya riskini taşımak bana göre değil. bu işten bi ceza yerseniz, hayatınız boyunca sicilinizde yazar çünkü az buz bir şey değil.
  • tchuck  (30.06.16 19:21:55) 
valla site reklamdan ibaret dfklhfgj body backgrounda bile reklam atıyorlar kfjlfd

@tchuck piyasadakiler nasıl yapıyor o zaman? ben o olay bi dizimagte ciddiye bindi diye biliyorum. şu an mesela bi kural çiğnendiğinde hangi dizi kuralı çiğniyorsa o dizi kaldırılıyor. daha geçen gün game of thrones digiturk yüzünden engellenmişti. yani dizi siteleri kaldırmak zorunda kalmıştı.
  • freetakilir  (30.06.16 19:23:04 ~ 19:28:37) 
wordpress'le hazırlayabilirsin.


  • toua tokuchi  (30.06.16 19:33:09) 
dizi sitesinin asil sorununun site tasarimi degil o kadar diziyi internette bulundurma oldugunu dusunuyorum.


  • compumaster  (30.06.16 19:36:09) 
@compu, elin değmişken şu mobil duyuruyu da bi güzelleştirsen. Hadi be abim be.


  • Goddard  (30.06.16 19:43:58) 
@compu onu başka kaynaklardan çekerek çözebilirim aslında. sonuçta piyasadaki sağlam dizi siteleri bile barındırma kullanıyor.


  • freetakilir  (30.06.16 19:55:45 ~ 19:56:08) 
hukuk kısmından korkmamak gerek. yok sicilde yazarmış ömür boyu bla bla. yurtdışı sunucularına yüklenmiş (ki türkiye'nin altyapısı kaldırmaz zaten bir kere bunu) diziler için kimse gelip de size lölö yapamazlar. zor mudur tam bilmem ama vakit alır. ama kazancı kötü olsa bu kadar site olmazdı diye düşünüyorum.


  • matrix  (30.06.16 19:59:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.