[]

' instagram hayatı'

bunların yüzde kaçı gercek. hayat gerçekten bu kadar güzel bişey mijghfgfh.

sinirimi bozuyorlar.....


 
yok öyle bi dünya. sen canını sıkma.


  • Goddard  (28.06.16 22:11:07) 
%98.7'si yalan


  • neferkitty  (28.06.16 22:12:36) 
Çevremde ki insanların instegram'da paylaştıkları fotoğraflarla, yaşamlarını karşıaştırdığım zaman, instegram'ın tamamiyle "yalan" olduğunu söyleyebilirim.
YAni, çevremde, instegram'da gün aşırı fotoğraf yayınlayın insanların, esasında hayattan en çok yakınan kişiler olduğunu da gördüm zaman içinde.

  • pangea  (28.06.16 22:35:01) 
instagram insanın "profil pic"i işte.normal hayatta öyle değil kimse. 30 tane çekince ben bile yakışıklı çıkıyorum bazen fotolarda. bide sürekli dışarıda yemeğe giden, yine de açlıktan ölecek insanlar var. dslr kamera almış keko ıslak hamburger fotosu çekmek için. ayrıca bunlara bakıp sinirin bozuluyorsa kendini bi sorgula.


  • hasmetizm 2046  (28.06.16 22:48:20) 
Kıskanmanı gerektirecek bir şey yok.


  • arnold schwarzeneger  (29.06.16 10:38:43) 
Yalan ama bir yere kadar yalan. Yalanciktan ozel jetle seyahat etmek pek mumkun degil. Dusunsene, instagramda hava atmak icin ozel jet kiralayabilecek kac kisi var aramizda?
Instagrami acip bunlara bakmanin bir anlami yok ama. Hele sinirini bozmak cok gereksiz.

  • stavro  (29.06.16 10:57:21 ~ 10:58:04) 
birbirlerinden alenen nefret etmelerine rağmen her akşam farklı mekanlarda göz göze diz dize fotoğraf paylaşıp altına ciğerparem, hayatımın anlamı, her şeyim, aşksın sen falan gibi heşteglerle dolu fotolar paylaşan mecburiyetten yakın ama sevimsiz arkadaşlarımıza şahit olmaya başladığımdan beri her sefa fotosuna he hacı he en güzel sen yaşıyosun diyorum içimden. sosyal medya tamamen show must go on mantığıyla işlediği için o görülen mutlulukların muhtemelen %99u sahte. kalan %1'lik kısım ise anlık yaşanıyor ve bitiyor.


  • kakamelsokoban  (29.06.16 11:05:24 ~ 11:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.