[]

dernek muhasabesi

bir spor kulübü derneği kuruyoruz da. dernek muhasebesi için bir muhasebeciyle anlaşmaya gerek var mıdır? varsa bütçe ne kadar ayırmalı, tecrübesi bilgisi olan var mı?




 
Satış yapıyor musunuz?

Kirası var mı? Yani mal sahibine kira ödüyor musunuz? Yoksa yönetimdekilerden birisinin bağışı mı? Ya da derneğin kendine ait bir yer mi?
  • amarat  (28.06.16 16:49:03) 
herhangi bir ticari faaliyeti falan yoksa anlaşmaya gerek yok.
ama beyanname verebilmek için gerekli prosedürü yerine getirin.
örneğin; beyanname vermekle yetkilendirilen kişi için kara alınmalı falan gibi,
ayrıca beyanname vermek için gerekli şifreleri falan edinin.
  • seyduna6687  (28.06.16 16:49:47) 
satış yapmıyoruz ama sponsorluk gelirleri ve harcamalarımız olacak. ayrıca kira da ödüyoruz, nasıl olacak, harcamaları kimin üzerine yapıyoruz pek bilgi sahibi değiliz


  • duseyazar  (28.06.16 18:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.