[]

ben ne yaptım amk

dün gece lgbti yürüyüşündeydim, ara sokakta bildiri yayınlandığı sırada polis müdahale etti , ben gazdan dolayı arkadaşımı kaybettim bir tane abi o sırada gel burda tek durursan gözaltına alırlar dedi onu takip ettim bir mekanda oturduk falan arkadaşları ile tanıştım daha sonra benim arkadaşda geldi , sonra bu abi gelin bişeyler içelim 3ümüz gezdik falan ama abi bana aşık oldu bunu net hissettiriyor, neyse baya sağlam adam muhabbet çok güzeldi ama abi alkolü biaz kaçırında tabi bende kaçırınca iyi mala bağladık, abi benim kasıkları yokluyor arkadaşımdan telefonumu alıyor haftaya şurda tatil yapcam kesin gelyorsun falan diyor bende tamam diyorum , bu arada ben hetoroyum ama hayvan gibi sarhoşum işte, bi partiye gittik orda el ele tutuşuyoruz beni öpüyor bu ben kesinlikle mala bağlamış vaziyetteyim dalga geçmeyin, arkadaşları ile tanıştırıyor arkadaşları afiyet olsun falan diyor , bu abi beni arıcak illaki ben ne yapayım ya, hem dost kalmak istediğim on numara bir insan ama kesinlikle böyle bir ilişki düşünmem ben gerek yok yani şuan .




 
Ver kurtul


  • Frederick Co  (27.06.16 13:14:15) 
Iyi guldum:) Dost kalmak istiyorum diye bir sey yok, ya uzaklasacaksin ya da her seye razi olacaksin. Senin istedigin gibi gitmez o olay. Bol sans.


  • stavro  (27.06.16 13:15:55) 
hetero yoktur az vodka vardır olmus o olay.


  • bryan fury  (27.06.16 13:20:34) 
Lol.

www.dailymail.co.uk

Thas being said, drunk words are sober thoughts diye bir söz vardir, bilincaltin eller havaya diye cikisa gecmis, bir sorgula istersen.
  • wiillii  (27.06.16 13:21:28) 
Nasıl eminsin heteroseksüel oldugundan. Bunlari yapabildiysen belki de hetero değilsindir.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (27.06.16 13:21:30) 
dostum sarımsağı nerede yediysen, ağzını orada kokut derler eskiler.

yargılamak için söylemiyor. asla yargılamıyorum da. madem o yürüyüşteydin, adama da umut vermişsin; o da gelip böyle böyle der tabii ki. normali bu zaten.
  • mermize  (27.06.16 13:24:04) 
Öncelikli olarak güldüm ve kusura bakmazsanız soruya cevabımı sorunuzu gönül işine taşıyarak dolaylı olarak vermiş bulunmaktayım :D

ayrıyeten krem peynir+1
  • kaymaktutmayansicaksut  (27.06.16 13:25:07) 
kehkehkeh.. hacı demek ki her türlü giderin varmış.. dost kalmak istiyorsan git konuş bence.


  • dedim dedim de kime dedim  (27.06.16 13:25:11) 
adam seni taciz etmiş, kasıklarını sıkmış, öpmüş ve sen hala dost kalmak istiyorum diyorsun. bunun bir adım sonrası kestanenin cizdirmektir haberin olsun. hadi diyelim ki sen bu "abi"ne, "dost kalalim, ben heteroyum ilgimk cekmiyorsun" dedin ve bu "abi" de kabul etti diyelim. emin ol sarhoş halindeki sessizliğini bildiğinden, ilk sarhos olduğunuzda senin kestane yine çizilecek .


kısaca, o kişiyle gorusmeye devam edersen her türlü senin o kestane çizilecek, muhtemelen oral seks filan da yaptıracaktır sana.

bunların olacağını bil ve ona göre ilişkinin şekillendir, bu ilişkiyi , anal seksi filan göze aliyorsan devam edebilirsin .
  • scars dont fade  (27.06.16 13:33:27) 
olaya bir de şu açıdan bak, erkeklerin de ilgisini çeken bir tipin var. bence bi değerlendir durumu hemen geri çevirme.


  • ufukcel  (27.06.16 13:35:17) 
bir kedi kumuna işeyen arkadaşın duyurusu bir de bu :)

bence görüşmeye devam edersen götü kurtarman biraz zor. ya hem yardan hem serden vazgeçeceksin ya da hayatına biseksüel devam edeceksin.
  • instant crush  (27.06.16 13:47:29) 
<3 ahaha yorumlar <3

abi deme lazım olur +1 diyorum
  • shotgunwoman  (27.06.16 13:49:06) 
Bi-curious olabilirsin. Bunda utanilacak bir sey yok.

Krem peynir +1milyon filan.
  • kuehles blondes  (27.06.16 13:49:09) 
adsfsdgfjhgsdfjkas

kedi kumundan beri bu kadar gülmemiştim :))

katılıyorum, bi-curious olma ihtimalin yüksek. ya adama durumu anlat ya da iletişimi kes tamamen peşine düşecek hali yok sonuçta.
  • bay b  (27.06.16 13:51:59) 
kedi kumu +

yalnız bi de götünün fotoğrafını koyan arkadaş vardı, bu kızarıklıklar ne diye. onu unutuyorsunuz...

soruya cevap;
dost kalma piliiiis.
  • elorelia  (27.06.16 14:14:06) 
Adam arkadaşından telefonunu almış docrivers, vermese de verdi derler bundan sonra. Madem verdi bilineceksin, için de kıpır kıpır belli. Madem dünya seni ılık bilecek o zaman sen de ver! Ama öyle bir ver ki asırlarca dilden dile hikayen anlatılsın. asjkakfsahndkdsabhdbsf
Nasıl duyuru lan bu? Bicurioussun doc sen, kendini zorlama :)

  • mimarbasi  (27.06.16 14:14:32) 
Aha kesin gizli gaysin :P
O degil de ben de ne kadar sarhos olursam olayim oyle bir kivama gelmezdim, nasil heteroluk bu? Dikkat et bak beynini yikamaya calisiyorlar burada denemekten cekinme diye, durup dururken escinsel olmaya gerek yok simdi:)

  • stavro  (27.06.16 14:27:57) 
telefonunu veren arkadaşın şimdi whatsapp gruplarında "docrivers da iyi ılıkmış" diye muhabbetini yapıyordur.

abi deme lazım olur.
  • fakyoras  (27.06.16 14:52:31) 
oha manyak mısınız ya gönül işlerine almışsınız


  • docrivers  (28.06.16 19:44:13) 
"abi deme lazım olur" cevabım soruya cevap değil gerekçesi ile silinmiş. sanki şu duyuruya verilen cevaplarda herkes atomu parçalıyor aq

cevabımı düzeltip soruya cevap veriyorum. ver kurtul +1
  • bacardicola  (29.06.16 11:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.