[]

Cevapsız Çağrıları SMS le yanıtlama

Biraz araştırdım ama düzgün bir cevap bulamadım. Gelen çağrıyı meşgule atınca menü çıkıyor toplantıdayım, tuvaletteyim, sevişiyorum gibi. Buradan birini seçip yolluyoruz ama kimisi bunu otomatik yapıyor. Hatta kimi ayarlamış cevapsız çağrıdan sonra yine böyle mesajlar geliyor. Bunu yapan adama nasıl yaptın diye sordum, biz hallederiz dedi gitti rte kılıklı.

Sorum şu: bunu telefon ayarından mı hallediyorlar, bir program vasıtasıyla mı yoksa operatörden mi? Ve nasıl yapılıyor?

Bendeki telefon nexus 5, operatör avea.

 
Androidi bilmiyorum ama iphoneda sadece çalarken yapılıyor.


  • shenergy  (24.06.16 11:31:11) 
Nexus 4 kullanıyorum, telefonun altını üstüne getirmiş biri olarak direkt Android'de böyle bir özellik yok bence.

Şöyle programlar varmış: android.stackexchange.com
  • chicha  (24.06.16 11:42:06) 
IF diye bir uygulama var markette, bunu indir hayatını yaşa :) Basitçe, koşullandırma uygulaması. Şu olursa Şu programda Şunu yap uygulaması. Örneğin "Yarın Hava Yağmurlu ise Şemsiye Almamı Hatırlat", "Şuraya Geldiğimde -GPS'ten nokta seç- Telefonu Sessize Al", "Cevap Veremezsem Şu Mesajı At", "Instagram'da Fotoğraf Paylaşırsam Facebook'ta Şu Albüme Koy", "Twitter'da #abc hashtagi ile tweet olursa bildir", "Etiketlendiğim Facebook Fotoğraflarını Dropbox'a Yükle" vb. sınırsız tarif var. Hazır da var sen kendin de oluşturabiliyorsun. Biraz kurcala sadece sorduğun soru değil her konuda inanılmaz rahatlarsın.


  • mimarbasi  (24.06.16 12:25:54 ~ 12:27:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.