[]

ısıran kedi

ne yapıyoruz bunlara, beni çıldırtacak yoksa, el ayak gördü mü kendini tutamıyor. bir şekilde bıraktırmak istiyorum ama ne yaptıysam nafile, kıyamıyorum da çok tatlı meret. biliyorum bunu güzel bir şey sanıyor ama değil, bu yüzden uyurken sürekli odadan çıkarmak zorunda kalıyorum, bunu yapmayı istemiyorum ama mecbur bırakıyor.

hiç mi çaresi yok, olmuyor mu?



kendisi 3 - 3,5 aylık zillinin barınaktan aldım, 2 haftayı geçti.

iki fotoğrafını atayım da neden kıyamadığımı anlayın.

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

 
çocuk o daha. oyun oynuyor. büyüdükçe bırakacaktır. ısırdığında sertçe seslenmek ya da kulağa bir fiske vurulabilir.


  • tururo  (23.06.16 20:06:58) 
Olm bu kedi burdaki çoğu kızdan daha güzel aq.

Oynat bol bol, yorarsan olur.
  • Goddard  (23.06.16 20:22:21) 
ilgisini başka bir yere çek. örneğin kedi oltası veya başka bi şeyle oynat.


  • Goldstein  (23.06.16 20:23:20) 
tururo+1 katlanıcan sıpaya.

yahveyire +1, bu da olası.
  • godoşu beklerken  (23.06.16 20:36:23 ~ 20:37:36) 
oynarken isirdigi veya tirmaladigi an oyunu aninda birakip uzaklasin. bir sure sonra mesaji aliyor bazisi.


  • robokot  (23.06.16 22:03:16) 
@robokot çok yapıyorum bunu ama nafile


  • Apocalypse  (24.06.16 00:10:23) 
çocuk evet. oyun oynuyor. dişlerini kaşıyor. oynayın ısırdığında burnuna işaret parmağınızla dokunup ittirin sesinizi yükseltin. her ısırışında ittirip (vurmayın) sesinizi yükseltin. ev içinde dolaşırken ayaklara saldırırlar. hareket eden bir şey gördüler mi dayanamazlar. elleri de hareket halinde yakaladıklarında saldırırlar. biraz sabır. çok da küçük değil, ama sizin yanınızda henüz çok yeni. 2 hafta az bir süre. barınaktan çıkmış. ortam hala yabancı bile sayılır.


  • elestirman  (24.06.16 00:18:04) 
@elestirman 2 haftadır yaşadıklarımı tarif etmişsin. iyileşene kadar bir yavru bıraktım arkadaşımın evine, aman allah ım uyutmuyor. sesimi yükseltip işaret parmağımla ittiyordum ben de, bu sefer benden korkmaya, ne zaman kalksam pıtır pıtır kaçmaya başladı :D

bebeklerde kaçınılmaz heralde bu, yapacak bir şey yok.
  • piremses  (24.06.16 10:10:48) 
kızmayın abi hayvana sert şekilde filan, neye kızdığınızı anlamayacak zaten.


  • timmie  (24.06.16 10:26:29) 
@timmie haklı, avel avel bakıyor anca en iyisi abartırsa ondan uzaklaşmak ve oynamayı bırakmak gibi.


  • Apocalypse  (24.06.16 11:31:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.