[]

klima değil, vantilator ama soğutsunn

arkadaşlar selam,

yattığım oda da kullanmak istiyorum.

şu klima gibi serin hava veren ne tavsiye edersiniz? ufo kule tipi vs vs? iyonizerli, buharlı... çok kafam karıştı.

hangisi soğutuyor, oh beee dedirtir?

 
belki buharlı soğutur biraz, kule tipi, iyonizerli falan soğutmayla alakasız olaylar.


  • nilmiye  (23.06.16 17:17:42) 
klima dışında hiçbiri.

üniversitede ev arkadaşım şöyle yapıyordu.
çarşafı ıslatığ yatağın üstüne bağlıyordu tente gibi.
yatağı pencerenin önündeydi. rüzgar estikçe klima gibi serinliyordu.
muazzam teknoloji gerçekten.
  • teritori  (23.06.16 17:24:39) 
www.youtube.com

Bunu dene.
  • cakabo  (23.06.16 18:02:26) 
odamda nem ölcer var, cünkü tek odali evde yasiyorum. yemek yapsam dus alsam, icerisi cosuyor. %87 nem görmüsüm son iki ayda max. nemlendiren cözümlerin tamami icerisini costuruyor. kapiyi acip nemi atmaya kalksam, icerisi geri isiniyor.

nem sikintiysa, duvarlar, iceride yasam vs, önermem. zaten ucuz alacaklarim 35 m^2de 3 derece fark yaratmayacak.
  • wiillii  (23.06.16 19:07:03) 
Buharlıyı boşver.


  • sutlu nescafe  (23.06.16 20:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.