[]

Çok miktarda çöp var ne yapacağız?

Ev taşıyacağım için evden yaklaşık 15-20 büyük çöp torbası kadar atılacak malzeme çıktı. En yakın konteyner 250 metreden fazla mesafede.

Bunları alması için belediyeyi arayabiliyor muyuz? Bir ev parası istemesinler sonra bizden?


 
15-20 buyuk cop torbasi demek, ortalama buyuklukte bir banyo buyuklugunde cop var demek. O kadar cop yada atilacak malzeme nasil birikir evde yahu?

Cop arabalari ev guzergahindan geciyorsa gectikleri zaman soyle alirlar.
  • kareem said  (22.06.16 22:39:33) 
komşuya söyle çöp ev diye ihbar etsin, gelir alırlar ücretsiz :D


  • ekaterina  (22.06.16 22:50:21) 
Elektronik olanları hurdacıya ver geri dönüşsün. Hepsini çöpe atma bence, zamanın varsa kalsın ayrıştır. Kıyafet varsa çöpün kenarına bırak, ihtiyacı olan alsın.


  • postmodern insan  (22.06.16 22:54:25) 
Yahu hepsi çöp değil,hatta hiçbiri çöp değil ama kullanılmayan malzeme. Elektronik de var giysi de var, yatak yorgan da var.

Teşekkürler cevaplara.
  • dahili meddah  (22.06.16 22:57:38) 
denk gelirsenız eskici hurdaci vs cagirin. olmazdi coplerden kagit, sise tarzi seyler toplayan biri vardir mutlaka ona soyleyin. hepsi de sevinerek gelirler.


  • halanne  (22.06.16 23:28:43) 
ayrıştırın +1


  • neyleyim  (22.06.16 23:31:11) 
market arabasıyla parti parti taşı ya da çöp kamyonu geçerken çevir.


  • cekilmis gayfe  (23.06.16 00:05:56) 
moloz hattı var, onları ararsanız yardımcı olabilirler belki.ama moloz olmadığını belirtin.


  • sttc  (23.06.16 01:21:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.