[]

Engello raporu ile araba

Bu konu hakkinda dogru bilgiye sahip olan var mi.

Ne kadar engelli oranina araba aliminda indirim var. Sartlari ne.

Alinan rapora baska hastaneye gidip itiraz etmek mumkun mi.

 
(bkz: ötv'siz araç almak)
Başka sorun olursa sorabilirsin.

  • sutlu nescafe  (22.06.16 18:47:13) 
Mümkün bi defada %90'ı alamayıp sonra almıştı amcam. %90 engele ötv indirimi var ayrıca isparka 1 saat ücretsiz park ve mtv de ödemiyorsunuz. Engel %55 olunca da ötv indirimi var fakat özel tertibatlı araba olup kişinin kendisi sürmesi şartıyla. Tanıdığınız üzerine alacaksanız, sizin sürebilmeniz için raporun %90 olması lazım.Ayrıca 1600 cc motor hacmi olması lazım max. Üzerine ötv indirimi yok.


  • ekaterina  (22.06.16 18:48:55 ~ 18:49:42) 
Nasi alinir %90. Babam 52. Oyle verdiler. Adam yuruyemiyo nasil olcak yani ki.

Yuzde 52 nin getirdigi indirimle almak mantiksiz o zaman oyle mi.
  • brad pitt  (22.06.16 19:22:15) 
Teribatla kullanamıyorsa yapacak birşey yok. Kurul raporu için 3 hak vardı galiba. Son hak hakem hastanesinden alınıyor. Onların kararı son karar oluyor. Değiştirilemiyor bildiğim kadarıyla. Tek bölümden değil de birkaç bölümden almayı deneyebilirsiniz. Ortopedi ve fizik tedavi mesela. Göz kbb sıkıntıları varsa onlarda eklenebilir.
Ben ortopedi, dahiliye, fizik tedaviden almıştım. Yine alıcam.

  • sutlu nescafe  (22.06.16 19:43:39) 
Nasil yani? Anlamadim. Farkli bolumlerden alinabiliyo mu. Yani bi tek fizik tedaviden aldin diye bisey var mi yani? Biraz acar misiniz?


  • brad pitt  (22.06.16 19:57:34) 
Su acidan dedim, biz de kullanamayiz yani. %52 mevzu icin konusuyorum. Kullanmamiz yasak dimi. Yani o tertibat takili mi olmali. Tesekkur ederim bilgileriniz icin.


  • brad pitt  (22.06.16 19:58:25) 
Babanın hastalığına göre o bölümlerden rapor alınabiliyor. Örneğin ben romatizma hastasıyım. Rapor alırken romatologlar yazı yazıyor.ortopedide ameliyat oldum. Onlar da bakıp yazıyorlar.bir de fizik tedaviye gittim. Onlarda baktı. Üç raporu birleştirdiler. Yüzde 90ı buldu. Tek daldan almaya kalksaydım bende 90ın altında kalırdım.
Yüzde 90 altına tertibat ve h sürücü belgesi lazım bildiğim kadarıyla. Kullanırsanız ve çevrilirseniz sorun çıkabilir.

  • sutlu nescafe  (22.06.16 20:19:09) 
Artik tertibatli arabalari kişinin 3. Dereceye kadar kan ve sihri yakinlari veya belirledigi tek bir kisi kullanabiliyor.


  • annesharley  (22.06.16 21:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.