[]

Yeşil Pasaport

Annem memuriyet sınavına girdi çıktı vs. yeşil kart alabilmek için derece atlaması gerekiyomuş. Şimdi ben 18 yaşımı doldurmuş bir erkeğim, bu durumda bana yeşil pasaport çıkarttırılamıyo mu? Okuyan ablama, kardeşime, babama çıkıyo da bi bana mı oluyo? Ben üvey miyim? Yok mu bunun bi oluru?




 
yok malesef. 18 yaşını geçmiş erkeğe vermiyorlar. zamanında ben de denemiştim, olmamıştı.


  • metox  (21.11.09 00:12:40) 
annem devlet memuru. annemin üzerinden babamın bile yeşil pasaportu var. üstelik babamın devlet memurluğuyla uzaktan yakından alakası yok.

bunu da araya sıkıştırayım ki kafanız karışsın :)

ayrıca pasaport vermeme işi, okumuyorsa ve/veya çalışıyorsa değil miydi?
  • black sabahat  (21.11.09 01:58:02) 
18 yaşını aşmış erkekler yeşil pasaport hakkından faydalanamazlar.


  • anuk kokulu sair  (21.11.09 02:12:51) 
benim vardi ama 18ime girdigim gün süresi bitti hala durur ewde ama bi ise yaramio maalesef bayanlarda ewlenene kadar kalabilio ama


  • berginyonbaenre  (21.11.09 02:22:08) 
Eş durumundan oluyor zaten yeşil pasaport. Babanızın devlet memuru olması gerekmiyor.


  • uyuklayankedi  (21.11.09 03:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.