[]

Silikon tabancası sorunsalı

Şimdi gençler, fotoğrafta görmüş olduğunuz metali kablo gözükmesin diye parkeye yine fotoğrafta görmüş olduğunuz silikon tabancasıyla silikonu eritmek suretiyle yapıştırmak istiyoruz. Lakin silikon istenilen işlemi gerçekleştirmiyor. Silikon mu dandik? Bunların çeşitleri var mıdır? Daha önce silikonla yapıştırılmış, metalin altında kalıntılar vardı. Şunu nasıl yapıştırıcaz bir yardım edin.




 
Cabuk donar o, hizli davranmadiginiz icin tutmuyor olabilir.


  • stavro  (16.06.16 00:31:45) 
@stavro sadece bir ucuna sürüp yapıştırdığımızda da tutmuyor kolay bir şekilde metali kaldırabiliyoruz hiç yapıştırmamışız gibi


  • once upon a time in trabzon  (16.06.16 00:39:08 ~ 00:40:03) 
Laminant parke yuzeyinden dolayi,tutunamiyor oraya,az zimparalayip deneyin,normal silikonla deneyin kagit bantla gecin ustunden kurusun sonra.


  • duptıs  (16.06.16 01:20:37) 
Soğuk silikonla yapışmıştır o, sıcak silikon daha güçsüz.


  • ekaterina  (16.06.16 04:05:27) 
Soğuk silikon +1


  • yue  (16.06.16 05:55:23) 
sıcak silikon çabuk kurur, zayıf tutar. soğuk silikon geç kurur sağlam tutar. soğuk silikonla yapıştırın +1.

ayrıca o metallerin altında kanal gibi çok bir boşluk yok. yani kablo da bir yanden aşağıdan ittiği için yapışmayı sağlayacak yeterli baskı oluşmuyor olabilir. soğuk silikon yapın, kuruyana kadar da üstüne masa, koltuk falan koyun. elle bastırıp bantlayıp bırakmayın.
  • kibritsuyu  (16.06.16 08:08:18) 
bunun için en iyi çözüm bally ya da derby. hafif zımparadan sonra bunları her iki yüzeye sürüp 5 -8 dakika bekledikten sonra yapıştırın. gayet güzel yapışacaktır. gerçi bu markalar artık piyasada bulunmayabiliyor. onun yerine koçtaşta muadilini isteyin verirler. ancak hırdavatçılardan bulabilirsiniz.


  • illegalstar  (16.06.16 13:38:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.