[]

linkedin'den iş teklifi alan iş bulan var mı?

şahsen ben zaten iş değiştirme arefesindeyim, arayışım yok da...

millet yok mesaj atıp beni istediler yok işimi buradan buldum vs anlatıp duruyor.

linkedin bu kadar aktifse 3 senedir full dolu profille bir adet dahi bu şekilde mesaj almış olmamam çok mantıksız.


sizde nasıl durumlar?

 
otomotiv sektöründe gayet aktif burası şu an için, üç arkadaşım bu şekilde kontakt sağladı, görüşmelere davet edildi. Aynı şekilde ben de almanyada linkedin/xing üzerinden birer davet aldım.


  • zeytinyaglicinseddi  (15.06.16 23:49:46) 
Toplamda 60 bin TL'lik satışım var niş bir alada business dev olarak, personel ihtiyacımızı karşıladığım da oldu, iş bulup beğenmediğim de oldu. İşe yarar yani.


  • chiper  (15.06.16 23:51:17) 
eger profilinize hic dokunmuyorsaniz, linkedin sizi pasif olarak degerlendirip onermiyordur hicbir sirkete. ara sira girip guncelleme yapmak sizi ust siralara koyabilir.


  • bir varmis bir yokmus  (15.06.16 23:53:29) 
son 2 işimi linkedin üzerinden buldum. sizin sektörünüz kullanmıyor olabilir belki.


  • notinhere  (15.06.16 23:57:49) 
Şu an çalıştığım iş için teklif linkedin üzerinden geldi.


  • hadi hadi  (16.06.16 00:00:26) 
şu an çalıştığım pozisyon için linkedin üzerinden ulaştılar. siteyi aktif olarak kullanmıyordum.


  • normalisoverrated  (16.06.16 00:05:24) 
It sektorundeyim. Mezun oldugumdan beri hemen her ay teklif geliyor. Insan mutlu oluyor :) henuz gorusmeye gitmedim hic birine ama ilerde is degistirmeyi dusunursem linkedin > kariyernet benim gozumde.


  • fakyoras  (16.06.16 00:05:49) 
su an calistigim yer ile linkedin + mail uzerinden kontakt sagladim. ozellikle it sektorunde cok daha iyi linkedin.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (16.06.16 00:20:29 ~ 00:20:50) 
Kuveyt'te hocalık teklifi gelmisti arkadas listesi 500+ olan bir ik çalışanından.
Onun dışında teklif almadım ama linkedinden iş ilanlarına başvuru yaptığım ve geri dönüş aldığım oldu, şu an da o işlerden birinde çalışıyorum.

  • Sulfoxaflor  (16.06.16 08:14:12) 
dijital pazarlamacıyım. şu anki işimi linkedin üzerinden buldum.

Not: başvuruyu ben yaptım
  • hlt1985  (16.06.16 13:34:37 ~ 13:35:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.