[]

Çok sayıda kredi kartına sahip olmak

Harcamalarını kontrollü yapacağını ve ödemelerini düzenli yapacağını varsaydığımız birinin çok kredi sayıda kartı olmasının zararı var mıdır?

edit: Bu durumdan olumlu olarak temel beklentim, düğün vs gibi bir durumda taksitli&yüklü alışveriş yapabilecek maksimum limitin elimin altında olması.


 
Ben uygulamaya girmeye bile üşeniyorum bazen tek kredi kartım var. Ben ne olursa olsun tek kart yüksek limit taraftarıyım kendini bilen adam için.

not: Enpara+bonus spor
  • gozu acik sevisen yahudi  (15.06.16 13:49:35) 
Tek banka ve tek kredi kartı her zaman en iyisidir.


  • chiper  (15.06.16 13:51:31) 
Varsayımlarının gerçek hayatta çoğu zaman karşılığı olmuyor.


  • arnold schwarzeneger  (15.06.16 13:52:24) 
kullanmasını bilene hiç bir zararı yoktur.
3 bankadan toplamda dört kartım var.
sadece birisini kullanıyorum ve düzenli ödüyorum.
bir tanesini dayım kullanıyor, onun hesaplarını ben kontrol ettiğim için aydan aya düzenli ödüyorum.
diğer ikisi cüzdanda mışıl mışıl duruyor.
kart aidatı bilmem ne ödemediğim için ( hep geri iadesini alıyorum ) cebimden haybeye çıkan bir para da yok.
  • seyduna6687  (15.06.16 13:58:17) 
ilk başlarda düzenli de olsa zamanla şeytan dürtebilir. onun dışında her ay ödeme yapacağınız kalemler bölündükçe bölünüyor, arada gözden kaçan şeyler olabilir. dikkatli de kullanılsa bence gereksiz.


  • evde liyakat kalmamis  (15.06.16 14:02:48) 
Düğün öncesinde aktif 5 kartım vardı.Üçünü kapattım, şuan 2 tanesi ile mutluyum. Biri neredeyse hiç taksit yapmıyor ama thy mili biriktiriyor, diğeri de taksit konusunda rahat...


  • Aman Sen de  (15.06.16 14:06:59) 
Limiti yeterince yuksek olan tek kart daha iyi.


  • stavro  (15.06.16 14:26:20) 
Tek kart veya birsuru kart limit olarak birsey ifade etmiyor.

Bir donem kullandigim 4-5 kredi karti vardi.hepsi yuksek limitli.ben bu kartlarin suresi dolanlari yenilemedim ve iptal surecine soktum bir bankadan yuksek limitli tek kart biraktim.uzun zamandir boyle kullaniyorum.gecenlerde bir banka aradi kart vermek istedi hayir dedim ama reddedemeyecgim bir teklif sununca ok gonderin dedim.gelen kart acayip gosterisli ancak limiti sifir,cunku kullandigim banka bana taninan kredi kadar limit yapmis ve geriye limit kalmamis.gelir beyaniyla falanda ugrasmadim yeterince riskli bir limit zaten.

Cok kartin bu durumda tek avantaji a karta 9 b karta 12 taksit veya su kadar fazla puan olabilir.bunun disinda avantaji yok gibi.
  • duptıs  (15.06.16 14:39:20) 
maksimum limite çıkmak için birden fazla kredi kartına gerek yok. 4-5 kredi kartım var, hepsi aidatsız. birini kullanıyorum aktif olarak, diğerlerini eğer almak istediğim bir şeyse puan vs. varsa kullanıyorum.

eğer kendinizden eminseniz ben bir zararını görmedim.


tek limit olayı şu anda aktif şekilde kullanılıyor. banka o limiti size kullandırıp kullandırmamakta serbest :) fazlasını veremez sadece.
  • fakyoras  (15.06.16 14:44:39 ~ 14:50:06) 
@Jimmy McNulty, @duptıs: Tek limiti duymuştum fakat uygulamada o kadar tutarlı değil sanıyordum. Çünkü bana bi kartta limit artırımı yapmayıp diğerinde yaptılar ve maaş hesabı için mevcduat hesabı açarken o iki kartın toplamının iki katı kadar limitli kart verdiler istemeden. Tek limit gerçekten işliyorsa hiç girmem tabi çok kart işine.


  • perferil  (15.06.16 14:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.