[]

iştahım yok kilo alamıyorum yardım

çok yemeye zorluyorum kendimi bu seferde büyük tuvaletim geliyor hemen. metabolizmam çok hızlı çalışıyor. kollar ve bacaklar iskelet, safinaz gibi kaldım.

not: ektomorf vücut tipinde, 1.83 boyunda, 59 kiloda erkeğim.


 
spor yapmayı denediniz mi? spor + dengeli beslenme ile kilo alabilirsiniz.


  • allanpoe  (14.06.16 16:16:25) 
askerden geldiğimde ben de öyleydim. önerim muhakkak spor yapman ve kalori hesabı yapman. myfitnesspal gibi telefon uygulamaları kullanabilirsin. orada olmayan yiyeceklere diyetkolik.com'dan bakıp oraya ekleyebilirsin.

kilo almak için ne kadar kalori alman gerektiğini internetten araştır ve o hedefe göre yemeye çalış her gün. sağlıksız şeyler yeme (sağlıksız yağ, şekerli şeyler). marketten bir şey alırken içindekilere bak her zaman, içinde bitkisel yağ, şeker, tatlandırıcı, koruyucu, vs. olan yiyeceklerden tüketme.

en önemlisi kuru yemiş. kuru yemiş sağlıklı bir şekilde kilo almanın en basit yolu bence.

son olarak diyetisyeni tavsiye edeyim. lise zamanında diyetisyene gidip birkaç ay içinde 10 kilo almıştım ben.
  • nathanieltroy  (14.06.16 16:20:17 ~ 16:21:21) 
kola iç kola öküz gibi oldum 2 haftada


  • eksimeksi  (14.06.16 16:25:00) 
çare tavuk pilav


  • freetakilir  (14.06.16 16:32:32) 
1.75 - 55 kilo idim, yani neredeyse aynıymışız. iki üç ay içinde hem kilo aldım hem kaslandım (yağdan ziyade kas yani) olay şu: bir dahiliye doktoruna gidiyorsun, o senin kan değerlerini ölçüyor. bende b12 hiç kalmamış mesela :) b12 inanılmaz iştahsız kılıyormuş beni, takviye alınca anladım. ve bu arada spora da başladım. bir diyet programı yazdılar bana, harfiyen uydum. böylelikle 70'leri gördüm, ha şu an yine geriledim biraz ama sıcaklar falan iştah pek kalmıyor. ama her şeyden önce doktora mutlaka gitmelisin.


  • sustum  (14.06.16 18:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.