[]

Falda isim bildi nasıl karşılıyorsunuz

Arkadaslar 2 yıl önce ataköyde bir falcıya gittim.
Ozamanlar aktif bulunduğum klüpten bir çocuk bana yazıyor.
Çocuktan baya hoşlanıyorum ama klüp ortamımı bozmak istemediğim için kapatmışım o kapıyı. Etrafımdaki kimseye de tek laf etmedim yakın kiz arkadaşlarımdan fln. Kulüple oraya buraya gidiyorum çocuğu soracaklar bir yorum yapacaklar kulup icindeki davranışlarım etkilenecek. En yakın kiz arkadaşım dahil kimse cocugu bilmiyor. Bu olaydan sonra anlatmak zorunda kaldim onceden soylemedim diye de kirildilar düşünün.

Aynı zamanda da sevgilimle 2 ay fln olmuş ayrılmışım. Kızlarla konusurken birinden bahsedersem onla olan ayrılığımizdan bahsediyorum. Kendime de itiraf edemediğim bir sekilde diger cocuga olan duygularimi konuşmayarak bastırıyorum böylece.

Gittik biz falcıya. Ne kulupten ne okuldan olan 2 yurt arkadaşımla. Kızların tek bildiği eski sevgilim. Diğer çocukla ne mesaj ne birşey yok öyle özel dialog fln telefonda.

Bir fal içtik. Çıktık kadının karşısına. Benim aklımda o cocuk tabi.

Kadın bardağa fln bakmadı. Aldı beni karşısına. Anne adımı sağ mı fln o tarz birşeyler sordu.

Sonra içinde r var mı dedi. Evet dedim. Ulvi berat dedi. Iki ismini birden patdanak. Ben şok. Yeminle şok.

İnançsız biriyim ama yaşadığım o ani hep sorguluyorum. O zamandan beri fal batırmıyorum ne diyorsunuz?

Sizin de böyle hikayeleriniz var mi yahut ben suan bunu birinci ağızdan anlattıgım halde inanmıyor musunuz? Ben de inanmazdim anlıyorum.

Kadin diger kizlarin sevgililerini fln da bildi ama onlarin ağzında olduğu icin isimler benim kendi yaşadığım bu olayin yaninda sıfır kalır.

 
Ben de inanmam pek ama iş yerinden yakın bir arkadaşın annesinin arkadaşı bakarmış. bakmayı pek sevmezmiş, çok etkilendiği için. bakarken ağlarmış falan hep. işte o arkadaşın da falına bakmış ve işten ayrılıp başka bir işe geçeceğini ve o işyeri ile ilgili de bir bilgi vermiş falan. tutmuştu bunlar. arkadaşım da gayet aklı başında böyle şeylere çok inanmayan biriydi.


  • himmet dayi  (14.06.16 12:43:46) 
@cemallamec pat diye söylese düşüp bayılırdım heralde. Ön ısınma yapıyor olabilir.


  • mobydick  (14.06.16 12:50:00) 
Eylül-ekim 2015 gibi okuldan arkadaşım falıma bakmıştı falda şuanki sevgilimi bildi. Kız hayatımla ilgili hiçbir şey bilmiyor bu arada. Ki biz o zaman şuanki sevgilimle henüz tanışmamıştık ben o çocuğun varlığından bile habersizdim, hoşlandığım başka bir çocuk vardı ve arkadaşımın dediği tek şey "aklındaki kişiyi unut o sana yaramaz, orta boylu saçlarının önü kalkık bir çocuk baş harfi E dedi" ben de hadii canım falan dedim bu fal olayından 1 hafta sonra o sevgilim olan şahısla tanıştım tabi hala farkında değilim falı falan unutmuştum. Biz sevgili olduktan sonra fal bakan kız falım çıktı diyince farkettim gerçekten bilmiş yani :)
Fala gerçekten inanıyorum daha önce birkaç kez tarot ve kahve falı baktırdım. Dedikleri şeyler çıkıyor fakat ne zaman fal baktırsam hayatım alt üst oluyor her şey ters gidiyor o yüzden baktırmıyorum artık.

  • powerpufgirl  (14.06.16 12:50:14) 
Adını bahsetmedigim bir adam. Kimseyi tanımadıkları hic bilmedikleri bir kulupteyim. Eh yani. Hiç sanmıyorum.

En fazla ortak cevrenden bir cocuk derdi baska birsey derdi. 2 adini da boyle patdanak.
  • mobydick  (14.06.16 13:02:31) 
aslında sorunun cevabını sen de biliyorsun ama bilmezden geliyorsun. inanmayanlar o kadar saçma nedenlerle bir açıklama yapmaya çalışıyorlar ki pes diyorsun.

zamanında yaşadığım ilden çok uzaktaki bir ilin bir dağ köyünü kısa bir süreliğine ziyaret etmiştik. orda ilk kez tesadüfen denk geldiğimiz yaşlı bir adam bi akrabamızın özel yaşantısı ile ilgili bir bilgi vermişti sonra hiç gitmediği şehrin bilmem ne köyündeki bu akrabamızın evini tarif edip evindeki gizli bir yeri söyleyip orda saklanmış büyü ile malzemelerinin yerini söylemişti. dediği her şey doğruydu ve tarif ettiği yerde normalde doğa kanunları ile açıklanamayacak mahiyette bir şeyler bulmuştuk. bu adamdan, gençliğinde yine böyle şeyler bildiği için yakınları korkmuş ve deli diye senelerce akıl hastanesinde yatırtmışlar. sonra adam sırf ordan çıkmak için artık bir şey görmüyorum, duymuyorum diye yalan söyleyip de ordan çıkabilmiş.

neyse, inanmayanlar bu durumu açıklayabilmek için hollywood senaryolarına taş çıkaran kurgular kurdular.

sizin durumunuza gelirsek oluyor bazen öyle şeyler, burdan detay verip bazı inanmamayı seçenleri üzerime çekme niyetinde değilim. ancak geleceği bilme mevzusu harbi yalan. cismani olmayan varlıklar, birileri ne kadar inanmasalar da, varlar.

bir de arkadaşımın başında şöyle bir şey geçmişti: a isimli birisiyle ilişkisi olan bir arkadaşıma randevu ile gidilen bir kadın b isimli kişiyle ilişkin var demiş. hadi lan demiş kalkmış bizimkisi. bunu arkadaşına anlatmış herifin yüzü bembeyaz. meğer adam herkese ismini a olarak söylerken, aslında hiç kullanmadığı ve nüfus cüzdanında yazılan gerçek ismi b imiş. yani herkes ismini atıyorum poyraz olarak bilirken gerçek ismi cenabettin'miş gibi.

kısaca cin deyeyim siz anlayın
  • yemrem  (14.06.16 13:34:06 ~ 13:35:50) 
olur öyle.
birkaç sene önce adı çook saçma olan bir adamla beraberdim. o isim türkiyede tektir heralde ki ailesi onlar için özel kelimelerden bir karışım yapıp koymuş öyle absürt bir durum. gittiğim bi falcı (hakkımda sıfır bilgi sahibiydi), ismi şöyle bilmişti; (harleri değiştiriyorum tabi) 'bu adamın isminde r var c var i var s var e var - recis mi?' evet dedim. falcı da 'bu neymiş ya böyle bir isim mi var' dedi..
bu da böyle bir anımdır:)
  • asisamus  (14.06.16 13:50:14) 
Uzun yıllardır fal baktırmam çünkü insanın gerçekten psikolojisini bozan bir durum. Ama 2 ay önce bir yakınımın falcı olan tanıdığı bir anda önüme kahve koyup kapat deyince dayanamadım :) sevgili falan değil de çok yakın bir arkadaşımın ismini verip (atıyorum) umut kim? umut'u getir bana demişti ve çocuğu götürdüğümde pat diye eski kız arkadaşının adını söylemişti çocuğa. hala hayret ederim bu olaya. Tabi olayın çok daha ayrıntılı detayları var baya ürkütmüştü abla beni :)


  • aslmtn  (14.06.16 14:00:45 ~ 14:08:08) 
annemin bi tanıdığı var o da "fal" bakmıyor ama çatır çutur söylüyor

yine annemin bi arkadaşı öss puanımı söylemişti. allah rahmet eylesin, bir tek bana fal bakıyordu. her şeyi biliyordu, her dediği de tutuyordu
  • la noix  (14.06.16 14:21:15) 
  • barbaros  (14.06.16 14:27:18) 
bi kere baktırdığım falda falcı kadın birinden bahsediyor. burasını sallıyorum;
isminde h ve e veya l ve a var dedi.
bahsettiği kişinin ismi hale.o kızın ismi çok az kullanılan bir isimdi.
nokta atışı.
ben vay be deyip geçiyorum .ki . açıklayamam hiç.
  • cabiday  (14.06.16 14:29:18) 
isim çıkaran falcıyla ben de karşılaşmıştım. kendim baktırmamıştım ama topluca baktıran arkadaşın falını dinliyorduk, şok olmuştuk. diğer kızların da birçok şeyini bilmişti kadın. ne iş ben de bilmiyorum.


  • nihanihan  (14.06.16 14:57:53) 
şu üstteki linteki ankaralı falcı telefonda baktığı halde isimle falan kalmıyor başka şeyler de biliyor. biraz can yakan bir tarzı var ama bence süperdi. sadece dikkatli dinlemek lazım çok fazla konudan bahsediyor. üçte birini unuttum sinirbozucu bişey.


  • terastaki havlu  (14.06.16 23:08:32) 
  • a summer day  (20.06.16 16:51:05) 
merak ettim, bu gittiginiz yerin wifi'i var ve sifresiz miydi? ne kadar beklediniz, beklerken face'e filan girdiniz mi?
evet direk soylese suphelenirdiniz o yuzden sanki tahmin ediyor gibi yapmis ama bilgi hirsizligi bence.

  • bir varmis bir yokmus  (20.06.16 17:02:45) 
wifiye girmedim diye hatrlıyorum. mobil kullanırım genelde. facebook pek kullanmam. hala öyleyim. hiçbirşekilde özel mesaj yoktu telefonumda. birşey yoktu yani telefonumda çocukla ilgili.

sadece yüzyüze iken yazıyordu baya benle yakın oturmalar ilgilenmeye çalışmalar, kuluple ilgili bir iş çıkınca "beraber gidelim ben seni alırım" flnlar, ben onunla yakınlaşmak istemediğim için "yok ben ogün müsait değilim o işin sorumluluğunu alamam" flnlar.

çocuk bana yakın davrandıkça ben mantıklı olarak istemediğim için kendime hakim olmak adına kendimi uzak tutuyordum. hoşlanıyordum ama kulup ortamımız bozulsun istemiyordum ayrılırsak fln 5 yıldır aktif şekilde içinde bulunduğum bir yerdi. telefondan yazacak derecede yeşil ışık yakmamıştım yani çocuğa. sadece içten içe eriyordum, geçmesini bekliyordum hislerimin. sonra ben soğuk davranıyorum diye faceten silmişti beni. aramız baya soğuk bir dönemdi falcıya gittiğim dönem de.

bir de masada otururuken sadece eski sevgilimden bahsettim. bilgi hırsızlığı olsa onun adını vermesi gerekirdi. kızlara da gün boyu bahsettiğim tek kişi eski sevgilimdi.

kuluptekilerle de asla bu konuda konuşmadık ama hissediyorlardır birkaçı. öyledir yani anlaşılıyordu çünkü. ama kulup ortamımla yurt ortamım arasında uçurum var gibi idi. beraber gittiğim kızların bilmesi fln imkansız. ki kimseye ben de bu çocuktan hoşlanıyorum demedim, kulupteki davranışlarım da bunun aksiydi. herkes eski sevgilimi unutamadığımı biliyordu. falcı nasıl bildi bilmiyorum.
  • mobydick  (20.06.16 17:08:52 ~ 18:45:55) 
ya hipnoz oldum duymak istediğimi duydum, ya da gerçekten doğa üstü güçler var. ama herşey olması gerektiği gibi idi, cafede kendine ayrılmış bir masada baktı falıma. bazı masalar da görebiliyordu uzaktan.


  • mobydick  (21.06.16 00:55:33) 
şu meşhur falcı... (cansu muydu)

iki arkadaşım gitti ona. biri baya şaşırmıştı. onda da isim misim bilmişti (buralarda kendisi)
öteki meeh dedi.

sentinus di mi?
  • supergirl  (06.12.16 14:54:21 ~ 14:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.