[]

Booking.com Rezervasyon İptal Ücreti Hk.

Vize alabilmek amacıyla, Booking'te rezervasyon için herhangi kredi kartı ödemesi gerektirmeyen yerlerden rezervasyon yaptırdım. Vizem çıktı. Şimdi hosteller boşuna dolu görünmesin, adamlar da mağdur olmasın diye iptal ettiriyorum. Ancak iptal ettikten sonra iptal ücretlerini içeren mailler geliyor bana. Booking profilimde mailim, ismim ve telefonum dışında başka bir bilgi yok. Kredi kartı bilgilerim falan tanımlı değil yani.

Benden bu iptal paralarını başka şekilde tahsil etme yolları yok değil mi? İçime kurt düştü.


 
bookingde nasıl bilmiyorum ama bazı buna benzer rezervasyon sitelerinde, girdiğin bilgilerle sana dava açılabiliyor.

önce öde diyorlar sonra 3-5 ay sonra şirket avukatına geçiyor, orada mahkeme. sonrasında suçlu bulunma ve bir daha vize alamama.
  • kurnaz  (09.06.16 22:37:38 ~ 22:38:02) 
şöyle bişi var : travel.stackexchange.com

kendi görüşüm : bi sorun olmayacağı. booking.com peşine düşmeyince otel düşebiliyor ama kart bilgisi olmadan birşey yapabileceklerini sanmıyorum.

bi daha vize alamama olayını da anlayamadım.
  • allanpoe  (09.06.16 22:41:40) 
1. iptali bugun deniyorsan. ucretsiz iptal 14 gun onceye kadarmis o nedenle ucretsiz hakkın iptal olmus
2. ne olur konusunda bir fikrim yok.
3. boooking.com ile durumu paylasip internetim yoktu ondan iptal edemedim gibi bir sebep uydurmayi dene :)
  • helenart  (09.06.16 23:36:59) 
anladım. yardımlarınız için teşekkürler.


  • medeniyet  (10.06.16 01:41:54) 
ben de yaklaşık 2 hafta önce bir otelden rezervasyon yapıp daha sonra iptal ettim. benim de adım ve telefonum haricinde hiçbir bilgim yoktu. iptal için teklif gönderdim ve kabul edildi. bir şey yapabileceğini sanmıyorum. ne yapabilirler ki? telefon rehberindeki herkes için rezervasyon yapabilirsin sonuç olarak


  • metalika  (10.06.16 02:00:50) 
eğer üstüne düşerlerse sizi bulurlar. zira booking'de bilgileriniz var.
ayrica, genel olarak söylemek gerekirse, rezervasyon sirasinda rezervasyon iptalinin ücretsiz olduğu yerleri seçerseniz daha iyi olur.

  • for the record  (10.06.16 13:13:27) 
San diegoda bi otel rez yaptim, bos bankkart ile. Iptal ettim . 1 yil sonra da karti iptal ettim eksiden cekme gibi bir durum da yoktu. Bana sorarsaniz birseycik olmaz.


  • fbeyza  (11.06.16 06:29:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.