[]

LG G4 faciası sonrası telefon

Evet ben de bu bootloop sorununu ne zaman yaşayacağım diye bekliyordum ki gün itibarıyla yaşamış bulunuyorum. Telefon artık açılmıyor. Galiba tek çare iPhone gibi görünüyor. Paraya kıyıp alacağım ama daha önce hiç iPhone kullanmadım, düşündüğüm modeller 6 Plus ve 6S Plus. Aralarında 200-300 tl gibi bir fiyat farkı var. Sizce 6S Plus alıp bu farkı vermeye değer mi? Bir de şarjı hangisinin daha uzun gidiyor? Ne önerirsiniz?




 
farka deger


  • bryan fury  (09.06.16 15:03:48) 
@bryan fury 6S plus diyorsunuz yani? Neden peki


  • razvan rat  (09.06.16 15:04:32) 
bende hala G4 ümün geri gelmesini bekliyorum.. imkanım olsa şu dakka 6s plus alırdım..


  • Game Over  (09.06.16 15:05:35) 
Valla IOS diyorsun ama Galaxy Note serisine bir bak derim. Samsung'un en mükemmel serisi ve Android'de de en güçlü ve muhtemelen en işlevsel telefonlar Note serisi.


  • mimarbasi  (09.06.16 15:07:21) 
bu sorunu s3'te yaşadım, güç tuşunu sökerek çözdüm.

eğer iade vs mümkün olmadıysa ve telefon elinizde patladıysa yani yapacak hiçbir şey kalmadıysa içini açıp güç tuşunu çıkartın sorun çözülüyor.

ha ne oluyor? telefonu açmak ve tuş kilidini aktif hale getirmek için ataç kürdan vb ince sivri bir nesneye ihtiyaç duyuyorsunuz
  • azizakin  (09.06.16 15:20:03) 
iphone 5s kullanıyorum.
bundan önce g3 ve note 2 kullandım.

her ikisi de 5s'den büyük ekrana sahip olduklarından 5s'e geçerken sıkıntı olur diye düşündüm.
sıkıntıyı bırak müthiş bir rahatlık oldu küçük ekran olması.
bu nedenle, tamamen subjektif olarak, gündelik kullanan insanlara plus gereksiz diye düşünüyorum.
  • velhasilkelam  (09.06.16 15:51:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.