[]

iç dökmece vol.2

eksiduyu.ru
yapamadığımız son görüşme içimde kalmış durumda. bir haftadır hayata devam edemiyorum. durduğum yerde duramıyorum. gecem gündüzüm birbirine karıştı. son bir kaç cümle yazdım, messenger'dan gönderesim var. seni özlüyorum ile başlayıp, hoşçakal ile bitiyor.
sanki bunu yapınca benim için konu kapanacak, o da engeller bişey yapar herhalde.
ne diyosunuz?

 
Gönder diyorum.


  • damdanakan  (04.06.16 12:38:51) 
Pratikte hiçbir şey değişmeyecek. Adamın gözünde biraz ezileceksin sadece. Gururun varsa yapmazsın.

Ama ancak bu şekilde içini rahatlatabileceğini düşünüyorsan yapabilirsin de. Neticede yine hayatında değişen bir şey olmayacak. Birkaç ay önce bir kızdan hoşlanmıştım, küçük bir flört yaşadık ama ardından görüşme teklifimi reddetti. Tamam sorun yok dedim ilk başta. Sonra baktım kafaya takmışım, bir hafta boyunca hep onu düşünmüşüm; bir şey değişmeyeceğini bilerek ve bir beklenti içine girmeden bu kafaya takma mevzuunu yazdım kıza, bir beklentim olmadığını ve tek amacımın içimdekini kusmak olduğunu da belirttim. Nitekim o da "ne desem bilemedim" gibi bir cevap yazdı, pek yardımcı olmadı bana, ama içim gerçekten rahatladı o andan itibaren. Yani saçma gelse bile işe yarayabiliyor.
  • long live rock n roll  (04.06.16 12:39:47 ~ 12:54:04) 
long live, aynen. bişeyin değişmesi için değil, içimden atmak istediğim için yazasım var zaten.

dağa taşa haykırasım var. kiminle konuşsam dertleşsem, ne kadar içsem atamıyorum içimden.

geçen yazdığımda da böyle olduydu, bi haftadır içim taş gibi, sizler yazınca musluk gibi ağlamaya başladım. sağolun derdimi paylaştığınız için.
  • manuel mandalina  (04.06.16 12:43:04) 
adamın gözünde ezileceksin +1

umarım hakettiğini bulursun. (zamanında sen de bana acımışsın. sonra troll üm diye fikrin değişmiş vs falan ya...)
  • mza  (04.06.16 12:52:25) 
Diğer duyurunu okudum da 1.5 ay önce ilişkimi bitirdim, 20 gün önce biriyle ilişkisi başlamış demişsin. Yuh diyorum.

Genelde insanlara yazmak istiyorsa yazmasını söylerim, çünkü nihayetinde 70 senelik ömrümüz var, içinde kalmasından iyidir. Ama sana hiçbir şey yazmamanı tavsiye edeceğim. Çünkü adam ayıp etmiş. Daha bir ayrılık konuşması bile yapılmadan yeni biriyle ilişkiye başlamış. Komplo teorisi mi kuruyorum bilmiyorum ama 20 gün önce başlayan ilişkinin daha öncesinde de bir geçmişi vardır, seninle birlikte olduğu zamanlarda da bu kadınla görüşüyor olma ihtimali çok yüksek.
Kesinlikle hiçbir şey yazma, hele seni özlüyorum falan kesinlikle hayır. Böyle son ayrılık mesajlarını atanlar offf ne biçim lafı soktum ya da üff nası duygulu şeyler yazdım kesin dayanamaz/üzülür falan diye düşünüyor ama karşı tarafın sikinde olmuyor bunu bilesin.

O diğer kadınla da evlenir, aha buraya yazıyorum.
  • buff  (04.06.16 12:54:14 ~ 12:55:01) 
buff, tespitlerin çok ama çok doğru.
önceden tanıştıklarını düşünüyorum, kızın çalıştığı firmanın ismini görünce çaktım dün, çünkü o firmayla iş yapıyorlardı. ben de bir kaç aya evlilik haberlerini alırım diye düşünüyorum.
yazacaklarım benden çıktıktan sonra onun ne düşündüğü gerçekten farketmeyecek gibi de geliyor. en fazla birine gösterip dalga geçer, o dahi umrumda değil.
  • manuel mandalina  (04.06.16 13:13:55) 
başkasıyla beraberse yazma.


  • instant crush  (04.06.16 13:13:59) 
bu çiğliğe rağmen seni özlüyorum falan mı yazacaksın cidden? bırak ya, yakışıyo mu senin gibi mandalinaya? bu tip adamlar/kadınlar kadar nefret ettiğim bi kitle yok sanırım, ayrılıp bi ay içinde başkasıyla olmalar... ne çeşit bi eziklik ve içten pazarlıklı olma durumu, anlayamıyorum. aldatılmayı bile kaldırabilirim ama bu bana iğrenç geliyor. başbuğ saul goodman'ın da söylediği gibi,

www.youtube.com

bitti gitti, geçiren geçirdi. önüne bak. o niye seni engelliyo, sen onu engelle mesela. unutması daha kolay oluyo insanın öyle.
  • der meister  (04.06.16 13:20:39) 
motivasyonum "70 senelik ömrümüz var" tadında.
içerik de "bizden olmazdı, olmadı da" yönünde. yani kapanış konuşması gibi.

instant, onu düşündüm tabi, haklısın. ama içerik umut vadetmediğinden sorun olmaz gibi düşündüm.

der meister, güldüm :)

ibre yazmama yönüne gidiyor.
  • manuel mandalina  (04.06.16 13:48:40 ~ 13:49:25) 
Başkası varsa yazma egosunu şişirmekten başka hiçbir işe yaramıyor. Ben bu yanlışa düşüp aramıştım fakat özledim falan da demeyecektim bi an aklıma geldi aradım sadece, meğer kız yanındaymış o sırada. "Off benim canımı sıkma kapat şu telefonu, sevgilim yanımda" demişti. Hiç yere kendimi üzdüğümle kaldım işte. Yapma sakın yazma.


  • ekaterina  (04.06.16 13:57:02) 
Yazma sakın, egosunu daha da yükseltmeye gerek yok.


  • piremses  (04.06.16 15:34:25) 
içinden geleni yap derim. başkaları olaya sadece senin anlattığın çerçeveden, yani az veriyle, yine kendi matematikleri gereği öneriler verecektir. ama bu asla "sen" demek değildir. bizzat o ilişkiyi senin yerine yaşamaları gerekir. ben de buralara bir şeyler yazdım ettim değişik duygusal, depresif, mutlu anlarımda ama yine içimden geleni yaptım. şu an "keşke yapmasaydım" dediğim hiç bir şey yok. içim serin.

"adamın gözünde ezileceksin" diye düşünmek bildiğin ego'dur bu arada. adam gitmiş olacak belki ve hala kişi kendinin formunu korumak için kasıyor olacak. saçma bu. gerek yok. insanlar ya kendi egolarını korumak ya da karşının egosunu beslememek üzerinden fikirler veriyor ki sanki en önemli şey buymuş gibi. ego ve sevgi aynı yerde aynı anda barınamaz..
  • matrix  (04.06.16 17:46:07) 
umarım hayattaki tek derdin bu olur diyorum


  • gokhan atestepe  (05.06.16 10:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.