[]

kıskanıyor musunuz ?

Siz işte çalışıyorken gezen ,tatil yapan arkadaşlarınızı kıskanıyor musunuz ?
aklınız oralarda kalıyor mu ?
şöyle düşünün senelerce hep beraber aynı yerde tatil yapmışsınız , ama bu sene onlar gidiyor siz çalıştığınız için gidemiyorsunuz. napardınız ?


 
www.youtube.com bunu izliyoruz


  • lazpalle  (02.06.16 10:28:41) 
aşırı kıskanıyorum, telefon açıp bensiz gittiğiniz için eşşoleşeksiniz diyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (02.06.16 10:29:51) 
Bilmiyorum. O kişiler ertesi hafta ofiste olacaklar sonuçta, kişileri kıskanmıyorum. Sonuçta ben de bir gün tatile gideceğim de, orada öyle cennet gibi bir yer varken orada olamamak koyuyor. Bunun da işle ilgisi yok; güzel bir yaz akşamı olur, süper bir haftasonu olur; hiç fark etmez. Kıskanırsam sürekli orada olabilenleri, kışın bile orada yaşayanları, oranın hem ıssız halini hem kalabalık halini yaşayanları kıskanabilirim. O da 'Niye öyle yapıyorlar' değil de, 'Ben niye yapamıyorum' diye. Örneğin, herkes gittikten sonra kışın Alaçatı'da ya da başka bir yazlık yerde denizi izleyen, kafayı dinleyen emekli amcayı. Bir 30 yıl sonra ben de o insanlardan olabilirim belki. Annem babam öyleler, 60'ından sonra rahatladılar. Onları kıskanamıyorum bile, çünkü benim çektiğimin kat kat fazlasını çektiler o günler için. En fazla 'Evet, hak ettiler. Sıra bende' diyebiliyorum.

Ek: 3 ay tatil yapanlar aklıma gelmiyor hiç. Sonuçta onların ki de sınırlı bir süre. Bir de kıskandığım şey insanlar değil tam olarak, orada olma özlemi gibi bir şey. 'Onlar gitsin, ben geleyim' demiyorum da, 'Ben de gidebilsem' diye üzülüyorum daha çok.
  • aychovsky  (02.06.16 10:34:49 ~ 11:59:28) 
Aklıma bile gelmiyorlar..


  • quaker  (02.06.16 10:35:11) 
@aychovsky haftaya ofiste olmıcaklar , çalışmıyorlar 3 ay tatil.


  • Esinsin  (02.06.16 10:36:30) 
kiskanmiyorum,

baskalarini dusunerek bir hayat yasamak bana gore degil. 4 senedir bayram tatili disinda bir tatilim olmadi yapanlara da iyi eglenceler dilerim :)
  • jugador  (02.06.16 10:41:00) 
Yok. Çok samimiysem bana hediyelerle gelin diyorum. Aynı şekilde ben çıksam onlar olmasa her birine bir şey alırım.


  • jazzabel  (02.06.16 10:59:59) 
whatsapptan beddua ediyorum onlara, götünüzü kene ısırsın diyorum.


  • yons  (02.06.16 11:02:36) 
Öyle bir arkadaşım yok XD


encrypted-tbn2.gstatic.com
  • neferkitty  (02.06.16 11:12:17) 
kıskanıyorum. geçen yaz bir arkadaşımın ayvalıkta bira-midye yaparken fotoğrafını gördüm instagramda. cuma günüydü iş çıkışı otobüse binip ayvalık'a gittim biramı içtim midyemi yedim pazar gecesi geri döndüm. öyle bir manyaklık hali.
gidemeyecek durumdaysam da plan yaparak kendimi avutuyorum ama aklım kalıyor yine.

  • asisamus  (02.06.16 11:31:13) 
aşırı değil ama azıcık kıskanıyorum. her dk aklımda da değil ama birşey soracak olduğumda olmadığını fln farkedince bir içim gidiyor.

o değil de eski sevgilim tatile giderdi. ne bir fotoğraf atardı gittiği yerden, ne dönüşte bir hediye. 6 gün whahsapp mesajları hariç yok. ona gıcık olurdum. ne boktan ilişkiydi be.
  • mobydick  (02.06.16 11:55:10) 
Kiskanmiyorum, en iyisini yapiyorlar, daha cok gezsinler. Imkan olsa da herkes daha cok gezse.
Ben calisiyor oldugum icin katilamiyorsam uzulurum tabi.

Ama Avrupa gezilerinde tanistigim yabanci insanlari kiskaniyorum genelde. Kimle konustuysam birkac haftaligina geziye cikmis oluyor, kimse benim gibi 7-8 gunlugune cikmiyor geziye:) Yillik izinleri benden ve cogumuzdan cok daha fazla. Yilda birkac kez uzun geziye cikabiliyorlar falan.
  • stavro  (02.06.16 11:58:00 ~ 12:06:07) 
kiskanmiyorum da ozeniyorum.

ama ben de hemen her haftasonu gezebildigim icin sorun yok.
  • jimicik  (02.06.16 12:44:41) 
normalde öğretmen olmama rağmen geçen seneye kadar memurluk yaptım. yaz olunca arkadaşlarımın hepsi fotoğraflar attı. kıskançlıktan çatladım. bunun yanında aşırı da üzüldüm.


  • asilsiz suclama  (02.06.16 13:52:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.