[]

yüksek hızlı internetini kullanabileceğimiz mekan var mı?

afedersiniz torrente yeni adım atmış biri olarak hem evdeki hem de şirketteki adil kullanım kotasını bitirmiş bulunuyorum. bundan sonraki download işlerim için internet cafe mi kullanayım yoksa bu iş için hızı yüksek cafe, çay bahçesi, mantı salonu, simit dünyası gibi bir mekan bulunur mu istanbul sınırlarında?

ayrıca siz nasıl yapıyorsunuz bu işleri? herkes evinde sınırsız (akn'siz) internet mi kullanıyor?


 
cafe gibi yerlerde o hizlari bulamazsiniz, universite kutuphaneleri hizlidir ama torrent falan calisir mi bilemem


  • brkylmz  (31.05.16 13:54:51) 
Ne indiriyorsun ki?


  • ThomasJefferson  (31.05.16 14:14:15) 
@thomas;

yüksek çözünürlüklü film indiriyorum, zaten 3-4 tane indirince kota doluveriyor kabaca 20-30 gb bir film.
  • tolga asp  (31.05.16 14:20:02) 
uydunet var 250 gb aylık akk. zaten yetiyor ve toplam 16 terrabtye diskim olmasına rağmen aç gözlülük yapıp her filmi 20-30 gb lik indirmiyorum. sadece benim için gerçekten çok özel filmler için bunu yaparım ki onlar da zaten 10 tane ancak. mühim olan 1080p olması ve 6 kanallı ses içermesi benim için. rarbg nin torrentleri de uygun oluyor 3-6 gb arası değişiyor filmler.

yok ille de ben çılgınca indircem dediğim zamanlar günlük nitro paketi alıyorum 4-5 lira bişi. bi günlüğüne 100 mbit sınırsız. en son bu download krizime girdiğimde temmuzdu ve tek günde 700 gb indirmiştim.

bahsettiğin gibi bi mekan olacağını sanmıyorum olsa da gidip oralarda indirmem. başkasının ücret ödediği bir şeyi bu şekilde gasp etmem.
  • washe  (31.05.16 14:30:54 ~ 14:31:44) 
Wiispotter lar çok mu kötü ki starbuckslarda?

Böyle cafelerde falan hızlı aslında internet. Ama hem çok kalabalık olmayan hem de kebapçı börekçi mantıcı olmayan bir yer bulabilirsiniz. Hızlıca indirir diye düşünüyorum. Ama ona da kahve parası bayılana kadar evimde rahat rahat indiririm.

Ben de yolda izlemek için çok indiriyorum dizi film. O yüzden sınırsıza geçtim. Kafam rahat.
  • mza  (31.05.16 14:34:53) 
@washe;

nitro tam aradığım şey, daha önce hiç aklıma gelmemişti. zaten en fazla birkaç kez kullanıp 4k/full hd'de hevesimi aldıktan sonra normale dönerim o zamana kadar da nitro fazlasıyla işimi görür.
  • tolga asp  (31.05.16 14:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.