[]

One night stand?

İs geregi iki kere gorustugum birinden hoslandim. İnstagram'dan buldum, hep ilk mesaji ben atmak kaydiyla iki hafta dm'den konustuk. Sonra whatsapp'a gectik, iki uc saatlik konusmalarimiz da oldu. Sonra beni kahve icmeye davet etti evine, ben kendisiyle sevismeyecegimi, sadece kahveye gelecegimi soyledim. Bu arada adam cekici, hizli, aksamlari barda calan yani kizlar acisindan tok bir tip.

Evine gittigimde uc saat boyunca muhabbet ettik, eski kiz arkadaslarindan isine, ailesine, su anki pek umursamadigi kiz arkadasina kadar butun hayatini anlatti. Uc saatin sonunda ben yanina yaklastigimda bugun olmasin dedi, kendi kendine konusarak kiz arkadasim da var, boyle olmuyor dedi. Ben utangac, cekingen bir adamin dedi ki hic oyle olmadigini biliyorum. Sonra opustuk ve o noktadan sonra duramadik, sevistik de. Sevistikten sonra kalabilirsin dedi, sarildi yatti, en son ben gideyim dedigimde giderken omzumdan optu, dikkatli sur dedi. Eve geldigimde de onceki bir muhabbete atifta bulunan bir mesaj atip iyi geceler yazdi.

O gunden beri konustugumuz yok, bir mesaj attim ama pek hevesli olmayinca kisa kestim. İkinci bulusmayi istemeli miyim, seks sonrasi davranislari da pek one night stand gibi olmayinca acaba baska turlu gorusmeyi mi istemeliyim?

Kafam karisti.

 
Pompaya devam.


  • Goddard  (30.05.16 16:19:02) 
"kızın kafasını karıştırdık o kadar, ayıp olmasın" diye düşünüp kibarlık yapmış bence segs günü, başka anlamı olduğunu sanmıyorum. sen de sadece segs istiyorsan direkt evine geleyim/evime gel temalı konuş, yoksa bişey yazma bence.


  • baba jo  (30.05.16 16:20:38 ~ 16:29:54) 
adamin sevgilisi varmis. fark etmiyor galiba senin icin?


  • baldur2  (30.05.16 16:21:08) 
Sevgilisi olan adamdan çok bi şey bekleme. Senden hoslanmis, gorusmeye devam etmek istiyor olsa da sevgilisi var bu adamın. Çok istiyorsan kendin gorusmek teklif et ama bak sevgilisi var, bi adım öteye gidemezsiniz. Keşke biraz daha ihtiyatli davransaydin.


  • damdanakan  (30.05.16 16:23:52) 
+1 baldur2 :))))

hakkaten ha. adam sevişmek istememiş, sevgilim var demiş, ama gaza gelince duramamış çakmış. hala görüşmek istiyorsun sevgilisi olan adamla, insaf.
  • dafuq  (30.05.16 16:24:38) 
Ben de sevgilisi olan erkekleri ayartan kadınlar gerçekten var mı diye merak ediyordum. Tisikkirlir sipirmin^^


  • mirana  (30.05.16 16:34:36) 
Sevgili konusuna aciklik getireyim, uzun sureli bir iliskisi degil adin. Onceki muhabbetlerimizde zaten kizi guzel ve cekici bulmadigini, ayrilacagini soylemisti, onun ustune ben koyverdim biraz. Kiz instagram, fb hicbir yerde yok ve kizi tasvir ederken tek cumlesi iyi kalpli olmasi. O yuzden sevgili disinda yorum alabilirsem daha iyi olur.


  • esse  (30.05.16 16:35:39) 
Bu seksten sonra sarılmayı falan çok gözünde büyütme, gayet de one night sonrası olabilecek şeyler bunlar. One night olsun istemiyorsan neden yatıyorsun, ayrıca sevişmeyeceksen evine neden gidiyorsun o da ayrı bi soru. Hiç öncesinde sevişmem dedim deme, gelmeyi kabul ettiysen aman ikna olur diyorlar ki haklı çıkmış bak. Sana sevgilim var demesi de durdurması da sadece bir oyun, tamam sevişelim ama bak sevgilim var başıma bela olamazsın önceden söyledim işte demek. Ay çok acı konuştum ama çok da doğru konuştum :D bence bi daha arama, adam hoş diye neden böyle şeyler yaşayıp kafanı karıştırasın ki boşver.


  • ekaterina  (30.05.16 16:35:46) 
Biz buna "Sikip atmak" diyoruz. Çok zorlama.


  • angelus  (30.05.16 16:37:31) 
@mirana ayartan ne demek, kız zorla mı ayartmış zaten hep suç kadında olur. Sevgilisi olan adamı zorla yatağa bağlayıp sevişti sanki kız te allam ya.


  • ekaterina  (30.05.16 16:40:47) 
adama aşık mı oldun, one night stand benim bildiğim yaşandı bitti önümüzdeki segslere bakalım gibi olmadı mı van nayt sitend olmuyor, fakbadilik gibi evriliyor. zaten seks afedersin ama soktuk çıkardık hadi bay filan öyle bi' şey de değil. adam napsaydı, kapı orda hadi anca mı deseydi, efendice sevişmiş yollamış. fakbadilik kapısını aralamış.

ayrıca kız arkadaşı olan biriyle beraber olmayı neden, yani nasıl, of yargılamak istemiyorum ama yani gerçekten neden ya. neyse yargılamıyorum, sonuçta karşılıklı karar verip yaptığınız bi' şey ama bence topluca daha iyisini hakediyor olabilirsiniz gibi geliyor.
  • evde liyakat kalmamis  (30.05.16 16:40:49) 
diyelim başka türlü görüşmeyi istedin, e adamın sevgilisi var? hadi diyelim senin için ayrıldı sevgilisinden, bir süre sonra bir başkası için de senden ayrılması işten bile değil. neyin derdindesin?


  • devilred  (30.05.16 16:41:40) 
"ben kendisiyle sevismeyecegimi, sadece kahveye gelecegimi soyledim."

Ben mi anlamadım, yoksa bir tezatlık mı var? Bu ne şimdi?
  • yirmisantim  (30.05.16 16:45:22) 
Bir girişimde bulunmazsan tek gecelik olarak kalacak belli ki, o herhangi bir girişimde bulunmayacak.

Teklifte bulunursan da muhtemelen istemeyecek ama denemekten bir şey kaybetmezsin (gururunun kırılacağından korkmuyorsan).

Seksten önce 3 saat derin konulardan konuşmak, seksten sonra beraber sarılarak uyumak, eve gidince mesaj atmak meselelerini o kadar da ciddiye alma. Karşısındaki insana saygısı olan herkesin bunları yapması gerekir. Olaya sadece seks olarak baktığımda dahi böyle yapıyorum ben. Çünkü hem sohbetten, aradaki sarılma samimiyetinden falan hoşlanıyorum, hem de karşımdaki insana cinsel obje olarak davranmak istemiyorum.
  • long live rock n roll  (30.05.16 16:57:57) 
bu tiplerin tek savunması budur aşık değilim ama çok iyi kız falan filan yaparlar. seninle yatmak için kurdu o cümleleri. ay yapmayalım şimdi demesi de traaaaş.
Arama+1
seninle ilgili bi düşüncesi olursa ayrıldım bana gel falan yazar muhtemelen
  • madeleine elster  (30.05.16 17:05:59) 
Sevişmeyecek kız ben sevişmeyeceğim demez.


  • turkuaz  (30.05.16 17:24:22) 
Adama giderken belki sevişirim sütyenini donunu giydin mi? Öyleyse eğer konuşmaya hakkın yok!!!


  • i ve been mistreated  (30.05.16 17:34:24) 
yalniz elemanin tavirlarda tam ibnelik "bugun olmasin" deyip, once opusmeler sonra sevismeler sonra sarilmalar. ya ben anlamiyorum kizlar bu basit oyunlari nasil yiyor. bir kere durduk yere eve niye kahve icmeye cagirsin ki degil mi. sonuc belli, gollu karsilasma iste.

allah sen buyuksun.
  • bim tribi  (30.05.16 23:22:19) 
Sevişmek istiyorsan ara istemiyorsan arama.

Ötesi başka birşey çıkmaz bu ilişkiden.
  • ihanet kac kisilik  (30.05.16 23:30:50) 
Cok afedersiniz, angelus +1.


  • stavro  (30.05.16 23:32:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.