[]

işini son ana bırakıp da patlayan var mı

işini son ana bırakıp da patlayan var mı? varsa örneklerini istiyorum, neler oldu?

ben her işimi son ana bırakıyorum, şimdiye dek patlamadım ama iki güne çok fena patlayacağım gibi. patlarsam moral olarak, olur da patlamazsam ibret olarak dursun örnekleriniz.


 
5 senedir sınavlara çalışmayı son ana bırakıyorum, genelde patladım.


  • icim urperiyor  (29.05.16 23:41:45) 
Tez.

Son 2 ayım. 4 sayfa yazdım daha. Götümde patlayacak çok afedersiniz. İşten de atılıyorum yazamazsam. Bazen işten nefret ettiğim için kendi kendimi sabote mi ediyorum acaba diyorum. İstifa etmeye cesaret edemiyorum, bari tezi yazamayıp atılayım diye.
  • buff  (29.05.16 23:44:02 ~ 23:44:50) 
lise 2'de dönem ödevimi son haftaya bırakmıştım, teslim günü sabah kalkıp son düzenlemeleri yapar gibi yaptım ki aslında tam değildi, öylesine bitirmiştim. diskete kaydettim götürdüm hocanın laptop'ında disket girişi yoktu, okuldaki bilgisayara takıp baktık okumadı; başka bilgisayarlarda denedik ama olmadı. disket mi bozuldu noldu bilmiyorum, hoca kabul etmedi yapmadın sayıyorum dönem ödevini dedi.

o zamana kadar son ana bırakıyordum, o olaydan sonra da bırakıyorum. bi daha patlamadım ama olsun; ibret falan olmuyor yani, huylu huyundan vazgeçmez.
  • baba jo  (29.05.16 23:47:44) 
Yüksek lisanstaki tüm sınavlara çalışmayı son ana bıraktım. Derslerde de çok ilgili değildim açıkçası. Üniversite de İTÜ, öyle apartman değil. 9'daki sınav için gece 4 buçuk 5 gibi kalkıp çalıştığım çok oldu. Çok şükür bir tez kaldı. Biraz şans, biraz pratik zeka, azıcık kopya ile bitti bitiyor yüksek.


  • mimarbasi  (29.05.16 23:51:15) 
Ben de genelde son ana bırakırım her şeyi. Çok büyük bir sicis yasamadim şimdiye kadar. Yaşadıysam da hatırlamıyorum. Günü gününe, düzenli yapılan işler canımı sıkıyor benim. Bir de ciddiyet. Ciddiyete de katlanamiyorum. Süreç isteyen hicbi isi beceremem. Sabirsizim. Adım Samuel, 25 yasim.


  • damdanakan  (30.05.16 00:06:27) 
Staj belgelerini perşembe saat 2ye kadar teslim etmem gerekiyordu. 2 ay öncesinden belirlenmişi saat ve tarih. Perşem saat 2.10da teslim etmeye gittiğimde sorumlunun kapı kilitliydi. Cuma günü de ortalarda yoktu. Yarın kader maçına çıkıcam, olmazsa seneye yaparız nolcek.

Tezin düzeltilmesi gerekiyordu ve eksik belgelerin tamamlanması gerekiyordu. 10 gün geçti son teslim tarihinden hala bir şey yapmadık spskkdkf

Yarına finalim var ve hala çalışmaya başlayamadım. Böyle duyurular açıyorsun sonra geç kalıyoruz çalışmaya alla alla.
  • Golden Ratio  (30.05.16 00:08:44) 
Son ana bırakıyorum ama patlamamak için ciddi çabalıyorum. Sonunda yapmayı planladığım şeyi başarıyorum ama stresin fizyolojik ve psikolojik etkileri bünyemi patlatıyor, insan gibi yaşamıyorum o dönemlerde.


  • pike  (30.05.16 00:09:43) 
ben de bir işi yapılacak son döngüde yapanlardanım, %80-90 patlamadım ama çok başarılı da olamıyorsunuz böyle yapınca tamam işler yürüyor ama azami koşullarda, azami sonuçlarda.


  • gezegen olan pluton  (30.05.16 00:12:08) 
yıllar önce okulu bitirdim ve diplomayı almam gerekiyordu. askere gidecektim. ta okuduğum şehre kadar gittim, kurul en son salı günü toplandı ve tatile girdi dediler. iki günle üç ay kaybettim. şehre gidip dönmek bunun yanında bir hiç olduğu için bahsetmiyorum bile.


  • bohr atom modeli  (30.05.16 00:17:15 ~ 00:17:59) 
bitirme tezini son ana bırakıp okulu sırf tez yüzünden yarım dönem uzatmıştım. kafa baya dağınıktı tabi o aralar. fakat ne dağınıktı hakkaten.


  • gis  (30.05.16 00:37:52) 
son dersin sınavına çalışmadım. son akşama bıraktım onda da bi türlü konsantre olamadım. 40 alsam geçecektim ama muhtemelen 30'luk falan bi kağıt verdim. büt, tek ders uğraş dur şimdi.


  • xenophobe  (30.05.16 03:38:59) 
yarın saat 18:00 yüksek lisans dersimin final teslimi var

10 adet sorunun cevabının da içinde bulunduğu bir soruya 4bin kelimelik bir cevap.

el yazımla 3 sayfa saçma sapan şeyler yazdım. saat bu saat. hala dizi izliyorum.

yarın akşam 5 e kadar de ofiste çalışmam gerekirse patlayacağım :/

patlayıp patlamadığımı editlerim:

not: yıllardır hep son güne son saate bırakıp hiç patlamamanın getirdiği aptal rahatlık var. ama bu bi rahatlık değil.
bu saate kadar saçma sapan uykusuz uykusuz sorumsuz takılmak çok yanlış.
  • disardayim  (30.05.16 04:30:30) 
Son birkaç haftadır yüksek lisansla ilgili her şeyi savsaklıyorum, eskiden de son dakikaya bırakırdım ama bir şekilde yetişirdi. İş, okul final haftası zamanları bile böyle tutuşmazdım.

Şimdi tam bir salak, hiçbir şey yapmıyorum, iki teslim kaçırdım. Yarın da patlamaz ama midterm teslimi var, sunum var, yusuf daha gelmedi. Sabah ezanı eskiden panik demekti, tam şimdi okunuyor huzur gibi bi şey. 2000 kelime daha eksik el yazısıyla, yetişmez ama gevşeklikten duyurudayım herhalde?

Doktora yapmaktan vazgeçtiğimden olacak ki, son iki patladı, yarın da patlayabilirli. Ya da bugün tabii artık.
  • kullanıcıadımbuolsun  (30.05.16 04:44:49 ~ 04:45:07) 
Yahu bu ne böyle, herkes yüksek lisans yapıyor :) maşallah .


  • aylakadam  (30.05.16 08:15:58) 
yüksek lisans ödevlerini erkenden yapıp teslim etmek istiyorum. her seferinde son gün son dakikaya kalıyor. hoca: en son üç ay önce vize ödevi vermişti bayağı kapsamlı bi araştırma gerektiren bi ödevdi ve bunun için önümde kocaman üç ay vardı. ben ne yaptım. ödevin teslim edileceği son gün iş yerinde hızlıca hazırlayıp, koştur koştur derse gidip ödev teslim etmiştim.

aynı şekilde vize ve finallere de sınava gireceğim son gün yalap şalap bi bakıp öyle giriyorum. şu na kadar patlamadı ama bir gün patlama ihtimali hep var.
  • sinerji  (30.05.16 11:59:38 ~ 12:01:29) 
patladık mı gençler? güncelleme alalım?


  • devilred  (30.05.16 20:03:09) 
benim yüzde 90 halim. gerçekten bir hastalık boyutu aldı artık.


  • ya ben lan neyse  (30.05.16 20:21:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.