[]

Dizi Tavsiyesi

Selamlar.

Çok dizi izleyen bir tip değilim ama evde veya ofiste yemek yerken bir bölüm izleyeyim diye bitirdiğim bir kaç dizi oldu. Arada otururken de açıp 1-2 bölüm izlemek kafa dağıtıyor. Sherlock, Lie to Me, Californication, Vikings, Game of Thrones, How I Met Your Mother falan şu an aklıma gelen, yakın zamanda izlediklerim. Daha önceden de işte Prison Break, Person of Interest, Spartacus, Bing Bang Theory gibi diziler var bir kaç bölümünü izlediğim. En beğenerek izlediğim Sherlock; ama o ayarda dizi zaten zor sanırım. Breaking Bad'i çok övdüler ama Game of Thrones gibi aşırı popüler olduğu için daha izlemeden herşeyi biliyorum ne olacağıyla ilgili ve ilgimi çekmiyor. House veya Spartacus'e tekrar başlayayım diyorum biraz unutulan bir filmi tekrar izlemek gibi. Öyle atıştırmalık olsun derdinde değilim, içeriği falan güzel olsun, senaryo iyi olsun.

Zombili-vampirli ve süper kahramanlı şeyleri, komediyi sevmiyorum. İzlediğim filmler de genelde realistik şeyler. Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın.

Bahsettiğim dizilere benzer önerileriniz nelerdir?

 
yani ekmek arası olsun diyorsan orphan black e başladık güzel başladı sonu nasıl olur bilemem.
walking dead severim.

  • basond  (28.05.16 18:59:51) 
saydığın dizilere benzer olaraksa efsane 2 tane önereceğim :
narcos
mr robot

sitcom / komedi seviyorsan : the big bang theory
sitcom biraz daha yeitşkin mizahı istersen : mom , 2 broke girls

çizgi dizi olarak : family guy , rick and morty
  • tam bir hanfendi is back  (28.05.16 19:07:19) 
weeds


  • allanpoe  (28.05.16 19:15:37) 
marco polo. 2. sezon da bu sene yayınlanacakmış. izlemeni tavsiye ederim.


  • gneral  (28.05.16 19:27:12) 
hbo klasikleri: oz, the sopranos, the wire, rome

vikings

narcos (daha gerçekçisini bulamazsın)

orphan black (3. sezon bozar gibi oldu ama 4. sezon iyi gidiyor)

12 monkeys (bu dizi benim bekledigimden iyi gidiyor; isminin altında ezilmedi)
  • montauq  (28.05.16 19:46:27) 
Prison Break sevdiysen OZ izle, Prison Break Arka Sokaklar gibi kalır.

Spartacus sevdiysen, Rome izleyebilirsin, savaştan çok sosyal ve politik alanı işleyen bir dizi. Spartacus isyanından sonrasında geçiyor.

Band Of Brothers da kaliteli bir yapım, 2. Dünya Savaşında bir bölüğün gerçek anıları üzerine yapılmış bir mini dizi.
  • once  (28.05.16 21:08:14 ~ 21:09:36) 
The wire

Kafa dagitmak icin sayilir mi bilmem ama iyi dizi
  • EasyTiger  (28.05.16 21:30:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.