[]

bu VR'ların en babası hangisi?

en kalitelisi?

bu oculus iyi mi?
www.oculus.com

tüm dünyada soruyorum tabi. fiyat yükselebilir.

 
htc vive


  • brkylmz  (28.05.16 13:09:12) 
en iyisi şu anda samsung vr.


  • kurnaz  (28.05.16 14:26:12) 
samsung vr en ulaşılabilir olanı, yoksa çözünürlüğü yetmiyor ve cep telefonu üzerinden çalıştığı için grafik kalitesi o kadar oluyor.

htc vive (namı diğer steam vr) müthiş bi sistem gerektiriyor/gerektirecek, çok iyi bir bilgisayara bağlı olarak saniyede 90 kare verebilecek şekilde çalıştırman gerekecek. Kalite çok iyi ve algılayıcıları sayesinde odada hareket etme, elindeki controllerlarla oyunla etkileşime geçme gibi şeyler var. Bambaşka bir deneyim yani. Ama 800$ + PC.
  • rodriguez2  (28.05.16 14:44:46) 
Oculus iyi mi diye soruyorsan muhtemelen Oculus'u beceremezsin. Küçümsemek için söylemiyorum, halen geliştirme aşamasında olan ve ara programlar, optimizasyon ayarları vs. gerektiren bir ürün. Hemen hemen tavsiye edilenlerin hepsini denemiş biri olarak en babası Oculus ama maalesef henüz son kullanıcıyı tatmin edecek çeşitlilik yok. Oculus için yapılan bir oyuna tasarım desteği veren biri olarak söylüyorum bunu.

Son kullanıcıyı en mutlu edecek ürün şu an için Samsung'unki ancak sırf VR merak ettiğin için soruyorsan 5-10 dolarlık bir Google Cardboard sipariş edip kendi akıllı telefonunla deneyebilirsin. Oculus kıvamında değil ama ucuza ona yakın deneyim yaşatır (Videolarda tabi, oyun açısından henüz Vr emekleme aşamasında)
  • mimarbasi  (28.05.16 17:01:28 ~ 30.05.16 09:40:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.