[]

Elektrik Faturası 0 TL Geliyor ?

Fatura açıklamasına baktığımda Tenzil - Faturalandırılmadı yazıyor. bu ne demek ? ne yapmak lazım ? 2 3 aydır böyle.




 
şii ses çıkarma..

edit : şaka şaka saatin felan bozuk olabilir sonradan çok yüksek ödeyebilirsin bence git bildir
  • gkhT  (27.05.16 16:57:55 ~ 16:58:20) 
Bizde dükkanımızda altı ay boyunca o faturaları aldık. Oo ne güzel lan derken 6 ay sonra 150 tl geldi. açıklamasında kasım-mayıs ayı faturası yazıyordu. Yani geldi 6 aylık fatura. Eğer sizde de kaçak kullanım durumu varsa, faturayı üzerinize almadıysanız bu şekil oluyor.


  • Wolfware  (27.05.16 17:00:12) 
sayaç bozulmuş olabilir. eğer bozuksa ve kontrol ettirmezseniz sonrasında açığa çıktığında her türlü o parayı ödüyorsunuz. şimdiden hemen gidip baktırın.


  • veritaslibertas  (27.05.16 17:02:01) 
benim de ayda bir ya da iki ayda bir geliyor. az kullanıldığı için. gelen de 25 lira (gözünden yaşlar gelen gülek whatsapp suratı)

sizde de bu olmuş olabilir.
  • mza  (27.05.16 17:05:45) 
5 aydir 14-18 lira oduyoruz biz de. Ses cikarmiyoz bakalim nolcak


  • sen nasıl bir insansın  (27.05.16 17:07:40) 
işyerimin kullandığı bir depo'ya da düzensiz geliyor fatura, okumaya her ay gelmiyorlarmış. Eğer sapa bir yerdeyseniz olabilir.


  • kimlanbu  (27.05.16 17:08:18) 
tenzil ne demek onun hakkında bilgisi olan var mı ? tenzil - faturalandırılmadı yazıyor faturada.


  • evet soyadim gercekten mucuk  (27.05.16 17:11:57) 
tenzil, indirmek manasina gelir. genelde daha önceden fazla ödenen bir miktar varsa yeni miktar oradan dusulur (tenzil edilir).

orn: sizden daha once 100 tl fazla almis olsunlar.
bu sefer fatura 60 tl gelsin. 100 tl'den 60 tl tenzil edilir. bir sonraki faturadan da 40 tl tenzil edilir.

böyle bir alacaginiz yoksa isler karisik. cagri merkezi ile bir gorusun konuyu.
  • helenart  (27.05.16 17:53:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.