[]

iş arkadaşlarının abartılı dizi muhabbeti iticiliği

Öncelikle izledikleri dizi ütopia. ben hiç izlemedim. "olmmmm o neydi la" diye ofisten içeri giriyorlar. dizi müthiştir değildir bilmiyorum da, bu tipler sadece bana mı itici geliyor? sizde de bu tipler var mı?




 
bizim burada survivor izleyip bütün gün anlatan tipler var. bir de birbirlerine yarışmacıların isimleriyle hitap ediyorlar. sen yattara ol ben yunus falan diye tüm gün konuşuyorlar. yaşları da 40 civarı.


  • tantunisultansüleyman  (25.05.16 10:19:23) 
Ben bir önceki günkü maçın muhabbetini yapanı bile itici buluyorum. aynı boku izlemişsiniz işte, birbirinize neyi anlatıp duruyosunuz.


  • animalman  (25.05.16 10:32:44) 
Plaza insanı muhabbeti. Belki de bu muhabbet futbol konuşmaktan, AKP olmasaydı ülkenin hali ne olurdu hemfikir tartışmalarından, karı kız muhabbetinden... iyidir.


  • Traveller  (25.05.16 10:39:06) 
utopia üzerine konuşacak çok şeyin olduğu bir dizi bence. çünkü dizi olay budur deyip önünüze koymuyor her şeyi. biraz senin üzerine düşünmen gerekiyor. o pekiştirmeyi birlikte yapmak da zevklidir belki.

ofislerde o kadar manasız şeyler konuşuluyor ki, sizinki bir hayli iyi kalmış yanında. sürekli aynı şeyleri konuşan insanlar topluluğu bir nevi. ben takılmıyorum sevmediğim muhabbetler dönünce. kendimi soyutlamak kolay oluyor.

(bkz: where is jessica hyde)
  • windowsguvenlikduvari  (25.05.16 10:39:19) 
Mecburiyetten aynı ortamda bulundukları insanlarla bütün gün başka yapacak bir şey bulamıyorlardır.


  • arnold schwarzeneger  (25.05.16 10:42:23) 
@animalman
bi de ağızlarını yamulta yamulta. psiklojik vaka gibi de duruyor. bakın ben kültürlüyüm, yabanci dizi izliyorum, siz gidin 3 saatlik leyla mecnun filan izleyin he he duruşu var bi de. salı salı tiksindim yemin ederim

  • hede hodo  (25.05.16 10:43:16) 
Game of thrones'u izlemediklerine şükredin bence. Her bölümden sonra heryerden çıkıyorlar.


  • allanpoe  (25.05.16 10:43:17) 
Abi ben game of thrones muhabbetinden çıldırma noktasına geldim, iki lafın belini kırarız diye kimin yanına gitsem ejderha büyü jon snow diye kafa zkiyolar. Bıktım.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.05.16 11:03:29) 
Sayelerinde ben de indiriyorum şimdi.

Bu tiplerden ben de nefret ediyorum. Geym of trons izleyenlerden, muhabbetini yapanlardan, ağzından düşürmeyenlerden gıcık oluyorum. Neden? Çünkü ben izlemiyorum. İzlesem aslında olmam.
  • birşeylersoracağım  (25.05.16 11:05:38) 
Nefret ediyorum.
Sanki akraba oldular da dedikodu yapıyolarmış gibi bi kafaya giriyolar.
Dizi olum alt tarafı dizi! Oyuncular para için yapıyor, senarist yazıyor, yönetmen falan var yani gerçek değil diye haykırası geliyor insanın.
  • megalomaniac  (25.05.16 11:40:10) 
İş arkadaşlarimin dedikodu yapmasindan, her gün akp icraatlerinin konuşulmasindan, bitmeyen futbol ve din muhabbetlerindense dizi muhabbeti yapmasini yeģlerim. Bu zaten güzel olan birşey. Sizin neden itici bulduğunuzu anlayabilmiş değilim.

Bahsettiģiniz dizileri izleyen insanla film muhabbeti de yapiliyor, edebiyat-kültür sanat üzerine de konuşuluyor. Asıl deli olduğum koskoca adamlarin fanatik bir şekilde takım tutmasi, maça gitmeyi erkekligin olmazsa olmazı zannetmesi, uğruna paralar harcadigi takimdaki (forma, mać bileti, kombine vs.) futbolcularin kullandiği lüks arabanin taksidini ya da eski karisinin nafakasini ödemekten başka bir işlevi olmadıgını fark edememesi.
  • chitosan  (25.05.16 18:01:06) 
sizi zorla icine cekmeye calismiyorlarsa ne zarari var anlamadim? yani sizi ilgilendiren bir durum oluyorsa,mesala atiyorum ayni masada otururken surekli konu oraya geliyorsa elbette haklisiniz cildirtici birdey ama, kendi aralarinda konusuyorlarsa sizi ilgilendiren bir durum degil. neden bu kadar sinir yapiyorsunuz? bazen bana ne demek gerekir.


  • beyteper canavari  (25.05.16 19:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.