[]

dolandırıldım mı tesadüf mü?

ayıptır söylemesi boyner'den beymen marka 2 pantul aldım. etiket fiyatı 140 liraydı, 100 tl alışverişe 50 tl indirim çeki veriyorlardı. pantolonları ayrı ayrı aldım ikinci pantolon 90 liraya gelmiş oldu.
pantullardan birinde iplik atmış götürdüm değiştireyim diye. fabrikaya gönderecez dediler. tesadüfe bakınki 90 liralık pantulmuş o. hemen 3 günde cevap geldi iade edebilirsiniz diye. dedim değiştirmek istiyorum. tamam 90 liralık çek verecez onla alırsın dedi.
şimdi ben 50 lira daha ödeyip aynı pantolondan alabileceğim. tesadüfün böylesi deyip olayı kabullenmek mi yoksa carlamak mı gerek?
teşekkürler

 
Tabiki de kabul etme daha en basta etmemeliydin. Pantolon 90 liralik degil ki 140 liralik. Hediye cekiyle almis olman pantolonun fiyatini 90 tl yapmaz. Git anlat duzeltsinler


  • veritaslibertas  (25.05.16 09:07:18) 
çek ilk denedikleri seçenek oluyor ama nakit geri alma şansınız da olmalı. carlayınca verirler.


  • prodeq  (25.05.16 09:13:45) 
Direkt ayni pantolonu iste? O anda olsun. Iade degil de degisim yap yani.


  • kuehles blondes  (25.05.16 09:16:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.