[]

Ev arkadaşım manyak

* Para karşılığı 50 - 60 yaşındaki adamlarla ilişkiye giriyor.

* Kendisi ADHD'den muzdarip.
Sürekli manik halde. Shameless'te Monica vardı ya, öyle. Programlanmış robot gibi. Çok konuşkan, neşeli, plansız, dağınık, unutkan. Muslukları açık unutuyor. Odası çöp ev. 6 aylık çöpler, yerde kullanılmış kondomlar, yemek artıkları, bulaşıklar, çürümüş şeyler. Yer gözükmüyor. Kendisine bir şey anlattığınızda genelde dinlemiyor, konu kendi kafasındaki yere gidiyor ve onu anlatmaya başlıyor.

* Her gün kendine piercing yapıyor, zevkle. Meme ucu, dil, üst dudağın altındaki perde, kolunun ortası ve daha çok yer.

* Kendisinde bütün hastalıklar var(mış).
Şeker hapı, insülin, alerji iğnesi, uyku hapı, antestezik iğneler, antidepresan, ritalin, concerta, daha bilmediğim onlarca çeşit ilaç kullanıyor.

Az önce kafa olmak için değişik bir anestezik iğne yaptı kendine. Şimdi salonda kahkaha atıp duruyor.

Kendisi 21 yaşında erkek, ev arkadaşım. Çok da seviyorum. Ailesini tanıyorum, iyi insanlar. Cidden eğlenceli ve iyi biri. Ama bir gün ölüp kalacak diye korkuyorum.

 
yorum yapamadim.


  • bim tribi  (24.05.16 21:56:45) 
Para karşılığında ilişkiye kendi isteğiyle giriyorsa ve bundan zevk alıyorsa korunduğu sürece sorun olmayabilir. Eğer para kazanmak için sevmeden bedenini satmak zorunda kalıyorsa bu bir sorun olabilir.

Shameless'ta Monica'nın bipolar hastalığı vardı. Bunun tedavi edilmesi gerekir ama tanı koyacak kişiler biz değiliz.

Piercing de takıntı olmadıysa sorun olmayabilir. Ama bunu dikkat çekmek için yapıyorsa yine psikoloji tedavisi gerekebilir.

Uyuşturucu ve diğer keyif verici madde kullanan kişilerin tedavisi zor çünkü yapay mutluluklara bağımlı oluyorlar.
  • Traveller  (24.05.16 21:57:27 ~ 21:59:41) 
Kendisinde bütün hastalıklar olduğu için boş vermiştir ve aklına eseni yapıyordur belki. O bilmediğiniz ilaçlar daha ciddi şeyler olabilir. Ölümcül şeyler olmasa bile, zorluğu onu bıktırmıştır. Her şekilde sizin yardımınızla sakinleşmez, başa çıkamazsınız. Ben yazarken söylenmişi varsa profesyonel yardım +1, söylenmemişse profesyonel yardım.


  • aychovsky  (24.05.16 22:00:00 ~ 22:02:12) 
psikolojik yardım alsın. 21 yaşında
daha tam olarak ne yaptığını kestiremiyor sanırım. böyle giderse düşündüğünüz gibi bi gün ölüp kalacak.

  • allanpoe  (24.05.16 22:00:07) 
Doktora düzenli gitmesi lazım. Ailesinden takip eden kimse yok mu?


  • damdanakan  (24.05.16 22:02:11) 
Bence uğraşmayın; kendinizi bunu düzeltmek için yormayın. Ya evden kovun ya siz çıkın; ne olursa da olsun. Anası babası ilgilensin. Hayat böyle manyaklarla uğraşmak için çok kısa. Siz 3 hafta ya da 3 ay ya da 3 sene uğraşırsınız ama bu herifte milim değişiklik olmaz, olan sizin kaybolan zamanınıza olur. Vaka çok ağır cidden, ömür boyu iflah olmaz.


  • i ve been mistreated  (24.05.16 22:02:50) 
yakında ölecek ya da öldürülecek. ve sen de karakollarda adliyelerde gezip duracaksın.

evini ayır.
  • sorularimicinfeykhesap  (24.05.16 22:05:15) 
Doktora düzenli gidiyor diyebilirim. Ama sadece kırmızı reçeteli olan ilaçlarını yazdırıp çıkıyor, ekstra bir şey yok.

Sadece ilaç konularını ailesi biliyor ve üzülmekle yetiniyor.
Uğraştığım söylenemez, takılıyorum ben de. Bir de bilinçli bir hali var. Sağlıklı yaşamaya çalışıyor (?!) nasıl oluyor bilmiyorum ama glisemik indeks, yoga, sağlıklı düşünce vesaire çok meraklı. Kişisel bakımına da çok özen gösteriyor. Bir kızdan daha fazla makyaj ve kozmetik ürünü olduğunu söyleyebilirim. Birlikte yaşayınca cidden eğlenceli, enerjisi yüksek. Bir şey olmasa bari.
  • hadi ya la  (24.05.16 22:07:02) 
çek kenara, seni seviyorum ve senin için endişeleniyorum. kendine çeki düzen vermen lazım de.

laftan anlamıyosa artık yapacak bir şey yok. ev arkadaşı olarak memnun değilsen ayrılırsın. ev arkadaşı olarak memnunsan da özel hayatı hakkında gözlerini kapatır kulaklarını tıkarsın yoluna bakarsın.
  • victum  (24.05.16 22:07:11) 
Uzaklas bence düzelmez o.


  • Erensq06  (24.05.16 22:21:33) 
victum +1

psikolojik destege ragmen boyleyse senin yapabilecegin cok bisi de yok gibi.

bi de ben korkardim o kadar hastaligi olan biriyle ayni evde yasamaktan. bulastirmaz sana da dimi?
  • in vino veritas  (24.05.16 22:23:52) 
Bence ailesini çok detay vermeden bilgilendir. Doktora düzenli gidiyor ama ilaçlar fayda etmiyor sanırım, ilgilenmeniz gerektiğini dusunuyorum falan de. Öncesinde arkadaşına da ailesiyle konuşacağını söyle düzgün bi dille. Yazık, daha çok genç. Belki toparlar kendini.


  • damdanakan  (24.05.16 22:28:32) 
eğlenceli olması iyi bir insan olduğu anlamına gelmiyor. zaman geçirmek keyifli olabilr ama kendini de koruman gerek bazı durumlarda bazı insanlar için bir şey yapamazsın. sonuçta seçimlerimizi yaşıyoruz.


  • fasulyek  (24.05.16 23:02:08) 
yazık bende çok üzüldüm psikolojisi darma duman olmus. Allah yardımcısı olsun ne dıyeyım

bencede ailesine bilgi vermelisin
  • hopp  (24.05.16 23:33:39) 
odasını bok götüren ve de kiminle yatıp kalktığı belli olmayan biriyle aynı evi paylaşıyorsunuz. hijyen konusunda sınıfta kalıyor bir kere. biriyle iyi anlaşmak, hayatına ve yaşam biçimine saygılı olmak başka, onunla aynı evi paylaşmak başka.
kliniğe yatıp tedavi olmasını önerin ona. tedavi olmayı kendisi istemesi gerek. ilaçlarla kafa yapan biri uyuşturucudan da gerş kalmaz. yaşı da o kadar genç ki:(

  • maq  (24.05.16 23:44:57) 
sorularimicinfeykhesap +1


  • all girls dream  (24.05.16 23:54:34) 
Serseri mayın olduğunu ve yakında patlayacağını görmek için süper zeka olmaya gerek yok. Ya ilaçlardan bir şey olacak, ya da para karşılığı eve getirdiği biri bir şey yapacak.

Ancak neler yapılabilir bilmiyorum. Gerçekten yardım etmek istiyorsunuz önce doktoru ile bir görüşün. Netice alamazsanız ailesi ile görüşüp ordan da çözüme ulaşamazsanız ayrılın...
  • kartallar yuksek ucar  (25.05.16 00:01:33) 
  • gokhan atestepe  (25.05.16 01:20:17) 
Bir psikiyatriste bu davranışları ve tüm kullandığı ilaçlar anlatılıp tedavilerinin düzenlenmesi lazım. İlacını yazdırdığı doktora birlikte gidip görüşebilirsin. İkna etmek sana kalmış.


  • Lim5  (25.05.16 01:35:14 ~ 01:35:44) 
Ben sonunu soyleyeyim. Sonunda kendine zarar verecek ve klinege yatirilacak. Sen de bir anda ardinda biraktigi pislik ve insanlarla kalakalacaksin.


  • shadowcat  (25.05.16 02:10:32 ~ 02:12:10) 
Duyurunun sonuna kadar bu kesin erkek diye okudum ve evet erkekmis.


Yardima ihtiyaci var. Bu saatten sonra duzelmez ama en azindan iyilestirilebilir az biraz.
  • isott  (25.05.16 02:22:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.