[]

windows 10 home

arkadaşlar merhaba

bilgisayarım windows 7 sürümündeymiş şu an. aylardır windows 10a ücretsiz yükseltin diye bilgisayar güncelleme sunuyor bana. kendi kendine zaman tanımlıyor, sürekli no no no diyordum. sanırım bir gün fark etmeden önerdiği güncellemeye ok demişim. bugün durup dururken güncelleme başladı. fakat windows10un kullanımını çok rahatsız edici buluyorum, annemin bilgisayarı öyleydi. karışık geliyor. şu anki halinden çok memnunum. üstelik yeni güncellemelerle daha başka nelerin değişeceğini bilmiyorum. bugün kendi kendine güncellerken kapattım bilgisayarı. tamamlanamadığı için de önceki sürüme dair her şey geri yüklendi, şu an hala 7 halini kullanıyorum.
sorum şu, ben bu durumu ne zamana kadar erteleyebilirim? bilgisayarımı bir iki sene içerisinde zaten değiştirmeyi düşünüyorum. ama bu sürüm çok mu eski ki sürekli güncelleme uyarısı veriyor? veya windows 10a geçersem ne gibi değişiklikler olur? bilgisayar hızlanır mı daha mı çok yavaşlar?

 
windows 8 olsa neyse de windows 10 7 den o kadar da farklı değil. en fazla 1 saat kurcalayıp her şeyi halledersin. hadi olmadı 2 saat. en geç 1 hafta içinde de 7 den daha çok seversin


  • washe  (24.05.16 01:17:10) 
@washe
ya şimdi tekrar görsellerden baktım da, evet, benim gıcık olduğum windows 8 imiş :)

  • mrsmoon  (24.05.16 01:23:36) 
w10 candır ya. 8 aydır patır patır kullanıyorum. w7 den sonra w8 abuk gelmişti kullanmaya devam etmedim.


  • illegalstar  (24.05.16 10:51:01) 
mrsmoon
guncellemeyi iptal et sana tavsiyem.
5 sene formatsiz windows 7 kullanmıs,yeni pcde windows 7 kullanan biri olarak soyluyorum.
6-7 ay windows 10 kullandım yeni bilgisayarda kanser oldum.
pc de eski diyorsan ak windows 7.
  • kingcyrax  (24.05.16 17:14:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.