[]

Hangisi alınır - Samsung galaxy s7 edge mi Lg g5 mi?

G5'in kamerası çok iyi ama tipsiz ve pilinin alttan çıkması kafa karıştırıcı, bir sürü yerde bir iki kere düştükten sonra tam oturmayacağı falan yazıyor. S7'nin tipi güzel fakat kamerası o kadar iyi değil, misafir modu vs yok g5'te olduğu gibi, kararsız kaldık. Sizce hangisi?




 
Ya samsunglarda hep bir şarj problemi oluyor, ben daha alalı 6 ay olmadı (note serisinden) %30'a gelmeden kapanıyor, servise götüreceğim. Çevremde birkaç kişiden daha duydum bunu. Teknik konuları bilmiyorum ama şarj yüzünden çok sıcak bakmıyorum artık samsung'a. Yoksa telefondan çok memnundum.


  • fraise  (23.05.16 17:15:08) 
note 5 kullanıcısıyım ama şu an alsam ve s7 edge ile lg g5 arasında kalsam, lg g5 alırım. daha 6 ay olmadan spen zımbırtısında kıytırıklıklar var.


  • gneral  (23.05.16 17:16:09 ~ 17:17:31) 
s7 edge kullanıyorum şarj problemi yok henüz. g5 iyi gibi ama çok oynar başlık var, bir süre sonra yalama olur gibi duruyo


  • cekilmis gayfe  (23.05.16 17:33:10) 
s7'nin kamerası mevcut akıllı telefonlar arsında en iyisi olarak kabul ediliyor büyük teknoloji siteleri tarafından, onu belirtip gaçıcam.
www.theverge.com
www.businessinsider.com
www.techinsider.io
www.tomsguide.com
www.pcadvisor.co.uk

bir samsung hateboy'u olarak bunun tersini çok kanıtlamak isterdim ama cıks, her yeni telefonda bir öncekinin kötü özelliklerini geliştirmeyi başardılar ve kamera konusunda önde olan iphone'u geçtiler.

şunu belirtmek lazım, hepsinin farklı karakteristiği var. g5'in daha önde olduğu kısımlar da mevcut, htc 10'un da, iphone 6s plus'ın da; ama "overall" performansa bakınca s7(ve edge) hepsinden iyi sonuç veriyor. bunun en büyük sebebi de diğerlerinden düşük ışıkta daha iyi performans vermesi. artık bütün yeni nesiller yeterli ışıkta iyi çekiyor zaten, diğerinin yapamadığını yaptığı için başarılı oluyor samsung. tabii bir samsung klasiği olarak renkleri gerçekte olduğundan fazla doygun göstermeye devam ediyor telefonlar ama bunu bilinçli yapıyorlar çünkü çoğu insana daha güzel geliyor. zaten grafik işleriyle uğraşmıyorsan doğru rengin senin için bi anlamı olmaması lazım, neticede çektiğin fotoyu binbir filtreden geçirip instagram koyuyorsun.

ha bu arada g5 ikinci bile değil, htc 10 BENCE daha iyi bir kameraya sahip; yine overall'dan bahsediyorum.

edit: gaçamamışım.
  • baba jo  (23.05.16 18:00:26 ~ 18:03:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.