[]

Vodafone Net problemi! Vodafone'da çalışıp yardım edebilecek biri var mı?

Vodafone Net'e başvurdum ve üç haftadır problem üstüne problem çıktı. Hala internetim bağlanmadı. Müşteri Hizmetlerinden doğru düzgün hizmet alamıyorum. Ya hepsi gerizekalı ya da sistemli bir şekilde hizmet vermemek için uğraşıyorlar. Her türlü şikayetim, arıza kaydım, yardım talebim geçiştiriliyor. Bu adamlardan hizmet alabilmek için araya adam koymak dışında aklıma bir şey gelmiyor. Telefonda Tüketici Mahkemesi ve iptal ettirme konusunda tehdit ettim, hiç umurlarında olmadı.

Daha yüksek biriyle görüşmem mümkün mü, müşteriyi adam yerine koyan bir birimi var mı bu konuyla ilgilenebilecek? Ya da çalışan, yardımcı olabilecek biri var mı?

Üç hafta sonunda iptal edip başka bir şirkete başvuru yapmayı gözüm yemiyor. TTnet altyapısı kullanan tüm şirketlerden herkes şikayetçi çünkü.

 
Twitterdan sallamanu tavsiye edebilirim. Yani tanidigim yok ama.


  • brad pitt  (22.05.16 17:45:53) 
turkcell adsl, vodafonenet, smile adsl, turk.net, dsmart net gibi firmalar türk telekomun altyapısını kullanarak hizmet vermektedir. adsl hizmeti için halen türk telekomun bakır kabloları kullanılıyor. e tabi ttnet diye de bir firma var ve türk telekom ortaklığında. dolayısıyla türk telekomun teknik olarak bir problemi çözmesi, bağlantı yapması veya destek vermesi sizce ttnet'e mi yoksa diğer firmalara mı daha kolay olur.

diğer firmalardan adsl hizmeti alanları yaşağı problemlerin başında iki tarafın da sorumluluğu almaması gelir. hizmet sağlayıcıyı ararsınız sorun bizden kaynaklı değil telekom şebekesi kaynaklı. telekomu ararsınız hizmet sağlayıcıyla görüşün biz sadece ttnete destek veriyoruz derler.

kısacası adsl de ttnet'den pek şaşmayın. ha elinizin altında başka hizmetler varsa (kablonet, turkcell fiber vs.) beklemeden onlara geçin. yoksa öyle iki arada bir derede oynar durursunuz.
  • mr.goodcat  (22.05.16 17:51:12) 
Twitter, Vodafone Forum, Şikayetvar, her yolu denedim. Şimdi bir de doğrudan VodafoneTR twitterına saldırayım bari.


  • nilmiye  (22.05.16 17:52:01) 
@mr.goodcat

Şu anda telekomla ilgili bir problem yok. Önceden oldu evet. Ama şu an problem bu değil. Tamamen Vodafone'dan hizmet alamamamla ilgili. Kimse kaale almıyor.
  • nilmiye  (22.05.16 17:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.