[]

Bebekte kafa carpmasi

Selam.

1.5 yasinda bebegim kaydirakta dustu kafasini vurdu. Tam gozunun ustunde kafasinin kosesini vurdu.

Balon gibi sisince acile getirdik. Bisey var midir? Sunu atlama falan diyeceginiz bisey var mi?

Korktum lan.

 
gecmis olsun, disari siserse daha iyidir, yine de ic kanama ihtimali icin tetkikler yapilir zaten.


  • elbar  (21.05.16 18:55:27) 
Daha herhangi bisey yapmadilar. Soyleyeyim mi sunu yapin falan diye?


  • babilbaligi  (21.05.16 18:57:18) 
e acile gelmişsiniz zaten işi bilen, işi yapacak insanlar orada değil mi? yapılması gereken herşeyi yaparlar zaten. şunu yapın diye söyleyeyim lafı anca kaportacıda işe yarar. hem o ne demek allasen?!


  • lushdiamond  (21.05.16 19:38:41) 
Geçmiş olsun .Çocuk dediğin düşe kalka büyür sıkmayın canınızı.


  • eksimeksi  (21.05.16 19:43:52) 
geçmiş olsun. sıradan sade vatandaş olarak söylüyorum. eğer normal bi hastane aciliyse ordan çıkınca çocuk aciline götürün. çocuk aciliyse normal bi hastanenin aciline götürün.birinin atlama ihtimali olan şeyi diğeri atlamaz heralde. benimki sadece mantık yürütme. sanırım biraz emin olmak istiyosunuz.


  • platoniclover  (21.05.16 19:53:53) 
Bebekler düşmeye karşı daha dayanıklı ve elastik yetişkinlere göre. Kafasının arkasına düşmesi daha tehlikeli.

Düşmeyen çocuk yoktur.

Kusmadıkça aşırı 24 saat sıkıntı yok derler ama siz acile gitmişsiniz zaten.
  • ihanet kac kisilik  (21.05.16 19:56:30) 
kusma
baş dönmesi
denge kaybı
göz kayması
hemen uyuma gibi belirtiler varsa beyin kanaması riski olabilir. ama yoktur inşallah
  • burya  (21.05.16 19:57:59) 
konu ile ilgili bilgim olmamakla birlikte, kalabalık sülalem sayesinde pek çok çocukla aynı ortamda bulundum. pek çok kez de düşen kafasını vuran çocuk gördüm. hiçbirine bir şey olmadı. zaten çocuklar her türlü yarayı yetişkin insanlardan çok daha fazla tolare edebiliyor. acile de gitmişsiniz, kontrolleri yaptırın ve içinizi ferah tutun. geçmiş olsun.


  • icim urperiyor  (21.05.16 20:54:37) 
Teşekkurler. Kusma olunca çocuk acile geldik şimdi tomografi cekiliyor. Hepiniz sağolun...


  • babilbaligi  (21.05.16 21:37:29) 
ben almanya'dayım. aynı şey başımıza geldi. kusma oldu sürekli. ancak acile gidince müşahade altında tutuldu çocuğumuz. 2 gün yatırdılar hastanede. gözlerine falan baktılar sürekli. durumu çok kötü olunca tomografi çekiyorlarmış sadece. şuur kaybı ve denge kaybı gibi durumlarda. ama maalesef türkiye'de en ufak durumlarda bile tomografi çekilebiliyor. umarım bir şeyi yoktur bebenin. geçmiş olsun


  • burya  (21.05.16 21:41:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.