[]

Esmer kadina siyah sac olmaz mi?

Esmere siyah sac gitmezmis, cok kapatirmis siyah sac esmeri diye duydum ama bana cok sacma geldi.

Aksine en iyi siyah sac gider esmere bence. Nesnelerin renklerini etrafindaki diger renkle bagli olarak algiliyoruz. Ayni rengi duruma gore kirmizi, turuncu ya da kahverengi bile gorebiliyoruz hatta. Esmer kadinin da yuzunun on plana cikmasi icin daha koyu sac yani kontrast gerekir diye dusunuyorum, bu da en koyu sacrengiyle yani siyahla olur bana sorarsaniz.
Haksiz miyim esmer-siyah sac konusunda? Kuaforler ne diyor bu konuda? Gerci bu bahsettigimi soyleyen de kuaformus.

 
Bence de esmere en çok siyah saç gidiyor. Kızılın tonları ya da kahverenginin tonları da yakışıyor ama siyah saç bence en güzeli.


  • aychovsky  (21.05.16 12:42:33) 
Kahve tonları da siyah da yakışır esmere, tam tersi bence beyaz tene siyah seç pek gitmiyor. ya çok sert gösteriyor ya da emo gibi falan.


  • ekaterina  (21.05.16 12:49:15) 
siyah ya da koyu kahve tabii ki. +1
bazen keşke esmer olsaydım diyorum

  • ambrosia  (21.05.16 12:57:50) 
Esmerin saçı da koyu ton (siyah, koyu kahve ) olsun bir zahmet. Tenim beyaz ama kaşlarim koyu renk olduğu icin bir dk bile dusunmedim saçımı acik tonla boyatmayi .


  • cabiday  (21.05.16 12:58:11) 
33 yaşındayım ve belki 3333 kere duyduğum şeyler
esmerin önde gideniyim, her kuaförde aynı terane.
saçım kendi rendi, beyaz da az boyamayacam dedim hala boyamıyorum. kuaförler de öyle sürekli gittiğim, düzenli filan kuaförüm yok zaten ender gidiyorum. ara ara yurtdışında yaşadım hiç gitmiyordum vs.
dön dolaş 15 senedir aynı lafları duyuyorum. en olmadı bariii balyaj atalım diyorlardı. şimdi de ombre öğrenmişler. la memlekette doğru düzgün obmre yapan 3 kuaför varken nasıl hepsi yapalım da yapalım derdinde anlamıyorum ki.
sonuç kuaförler boyama delisi.
tabi ki esmere en güzeli siyah.
  • niye ama  (21.05.16 14:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.