[]

Çok saçma değil mi ya?

Bi arkadaşım konuşurken laf arasında bi ihtiyacından bahsetti, ben de o bahsettiği şeyin çok değişik ve tasarımlı bi versiyonunu gördüm gearbest'te ve hediye etmek için aldım. Ürün geldi, kendisi de farklı bi şehirde oturuyor, haftaya ben de oraya gideceğim. Hiç de dayanamam 1 hafta, bak sana ne aldım diye fotoğrafını attım, gelirken getireceğim dedim, önce çok sevindi mutlu oldu.

Bugün gelmiş "ya benim buna acil ihtiyacım var da düz bi şey alıcam ben, sen onu bana verme, parasını da vereyim sana" dedi. Hediye diyorum para diyo hadi onu da geçtim bu ne yaa, çok ayıp değil mi, madem acildi gönder dese gönderirdim. Hem tamam gelirken getir diyor, hem geri sen onu bana verme şöyle yap böyle yap. Sinir oldum sonra da sinir olmama ÇOK ŞAŞIRDI. Ben mi abartıyorum anlamadım ki. Yorumlarınız? Tşkler.


 
arkadaş karşı cins mi?


  • brakgn  (21.05.16 02:02:21) 
Evet karşı cins.


  • ekaterina  (21.05.16 02:03:26) 
abartmamissin, bence de haklisin. hediyeyse icinden gelmis almissin yani, yok parasini vereyim, yok sunu yap yok bunu yap falan hic hos degil. hatta ben acil ihtiyacim oldugunu bile soyleyemezdim, pasa pasa 1 hafta beklerdim sonra da tekrar tesekkur ederdim. ki ben hediye almaktan nefret eden bir insanimdir, ona ragmen adabi bu oldugu icin uyuyorum. cik cik. ben de ayip buldum.


  • equine  (21.05.16 02:07:18) 
Göndersene hemen. Parasını verme olayını anlamadım.


  • shadowcat  (21.05.16 02:11:44) 
Gönderemem çünkü yanımda değil. 4 gündür duruyordu bir şey demedi, bugün şehir dışına çıktım öyle söyledi. @shadowcat, bende kalacak olmasına rağmen onu düşünerek aldım diye parasını vermek istiyormuş.


  • ekaterina  (21.05.16 02:13:18 ~ 02:15:16) 
şimdi bu olayı makul karsılayabilecegimiz durum su olabilir bence.
sen erkeksindir, kızla yakın zamanda tanısmıssındır. kız senin ona yurudugunu dusunuyordur, hediyeyi de fazla bulmustur. yuruyus yolunu tıkamak istemiştir. durum buysa ok, degilse arkadasın öküz:/

  • galandar kostumu  (21.05.16 02:27:27) 
Sen çok ince düşüncelisin arkadaşın ise çok kaba ve belli ki çoğu şeyi parayla çözmeye çalışan biri.


  • kupigometa  (21.05.16 02:28:47) 
Çok kaba bi davranış. Sınır olmakta haklısın


  • all girls dream  (21.05.16 02:31:17) 
Arkadasin baya okuzmus.
Madem cok acildi sonradan mi aklina gelmis zaten:/ sinir olurum boyle davranislara.
Bence sinir olman gayet anlasilabilir.
  • kuehles blondes  (21.05.16 02:36:34) 
önce hosuna gidip sonra arkadas es dostun gazıyla bu ekaterina sana yazıyor şimdi alırsan gaza gelir muhabbeti olmuş olabilir. o da tedbir olarak yok ben istemiyorum hatta parasını vereyim diye salakça bir R yapmış olabilir.


  • brakgn  (21.05.16 05:04:12) 
benzeri başıma geldi. arkadaşım bana istediğim şeyin istemediğim tarzda olanını aldı. ayıp olmasın diye bir şey demedim kabul ettim, ama kullanmıyorum.

para olarak değersiz bir şeydi ama.

edit: para olarak değerli olsa da yapacağım şu olurdu. alırdım, akabinde benzer değerde bir hediye alırdım kendisine. çok samimi olmadığım sürece parasını vereyim demezdim.
  • antikadimag  (21.05.16 10:51:10 ~ 11:38:28) 
Senin aldığını beğenmemiş olabilir mi? Parasını ödemeyi teklif edip sende kalsın dediğine göre beğenmedi bence.
Kaldı ki sen zaten içinden geldiği için almışsın, para teklif etmek çok yersiz olmuş. Umarım senin severek kullanabileceğin bir şeydir.

  • pike  (21.05.16 11:27:11) 
Evet cok sacma olmus. Gerekirse kendine yenisini alirsin ama alinmis hediyeyi kabul edersin yine. Bana yapilsa fena bozulurdum. Sinir olman da gayet dogal.


  • stavro  (21.05.16 11:56:25) 
ayıp etmiş. yürüme diye yapmış ya da görgüsüz.


  • sanguine mcqaer  (21.05.16 12:01:15) 
ne aldın?


  • sizofren06  (21.05.16 12:28:34) 
@pike beğenmemek gibi bir şey söz konusu değil çünkü ilk kendisi bana pinterestten gösterdi, sonra ben baya araştırdım gearbest'te satıldığını görüp aldım vs. Yürümek falan yok.


  • ekaterina  (21.05.16 12:32:40) 
yürümek kime göre yok? belki o öyle anlıyordur. nasıl eminsiniz? eminim çünkü manitası var diyorsanız, o zaman manitası taş koymuş olabilir. ne alaka hediye almalar filan diye çemkirmiştir bu da geri adım atmıştır.


  • elestirman  (21.05.16 16:26:16) 
senin sinirlenmen çok normal ama adama da çok fazla haksızlık edilmiş bence.

acilen ihtiyacı olan bir şeyi, muhtemelen hediye edeceğini falan hiç düşünmeden göstermiş sana. sen hediye etmek isteyince de "KURTARMAZ APLAM" demiş, hediyen boşa gitmesin diye de parasını vermek istemiş. dediğim gibi senin sinirlenmen normal ve ilk bakışta adamın davranışı da gayet öküzce görünüyor ama bence kötü niyetli değil. bu işlerin yolunu yordamını bilmeyen birisi belli ki. "her şeyi parayla çözmeye çalışan bir tip herhalde" yorumuna çok güldüm. adam muhtemelen seni mağdur etmemek için parasını ödemeyi teklif etti, "sen hediye etmişsin ama bu bana acil lazım olan bir şey, dolayısıyla hediye olarak kabul edemeyeceğim için bari parasını ödemiş olayım" diye düşünerek.

aynı durumla karşılaşsam benim de sinirim bozulurdu. bence adamın tek hatası, "bana acil lazım" demesi. acil lazımsa gidip kendin alırsın, arkadaşına da belli etmeden "aaa cnm tşkrler :))" dersin hediyeni alınca. onun dışında bi' öküzlük, hayvanlık, efendime söyleyeyim itlik serserilik göremedim açıkçası. dediğim gibi, bence sadece yol yordam bilmeyen birisi. buna "öküzlük" demek de ağır olur yani.
  • der meister  (21.05.16 16:35:05) 
@der meister ürünü gearbest'ten aldım diye belirtmemin sebebi buydu aslında ürün 25 günde geldi ve 25 gün içerisnde ben sana bir şey aldım demedim.


  • ekaterina  (21.05.16 17:44:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.