[]

eski sevgilinin hemen sevgili yapması

çok ilginç değil mi? alnım kaşınıyor şu an




 
Ne kadar eski? Ne kadar hemen?
Belki de o ilişki ona göre aylar önce bitmişti

  • bir nick var benden iceri  (17.05.16 21:02:02) 
o alın kaşınmasıyla hiç alakası olmayabilir de, benden söylemesi.


  • devilred  (17.05.16 21:03:28) 
Bu işler böyle aga.
www.youtube.com

  • bigbadabum  (17.05.16 21:04:06) 
kız senle çıkarken temeli atmış. geçmiş olsun. boynuz çıkartırken kaşıntı yaşamak normaldir. :)


  • dissendium  (17.05.16 21:05:08) 
"x sürelik ilişkiden sonra yenisi için y süre geçmeli" gibi bir matematik yok.

karşısına yıllarca etklendiği biri de çıkmayabilir, ertesi gün de çıkabilir, sırf yeni bittiği için ilk karşısına çıkana sarmış da olabilir (bkz: rebound guy), aşamadığı için önüne gelen onlarca uygun adayı da farketmeyebilir, vs.

belki ayrılmadan önce zaten hisleri kaybolmuştu, zaten alnını kaşındırmasa bile ilgilendiği biri vardı?

kısaca sayılara takılmayın. analitik yaklaşmaya da çalışmayın, ikili ilişkilerde işlemiyor.
  • celeron 300a  (17.05.16 21:38:09 ~ 21:39:53) 
ilişki yeni bitmiş olabilir ama sevgi çok daha önce bitmiş demek ki. akıllara hemen seninle birlikteyken o kişi ile şartları olgunlaştırmış olma ihtimali geliyor ister istemez. evet, normal şartlarda bir ilişki bitince yeni bir ilişki için şu kadar süre geçmelidir diye bir kaide yok ama insanın yenice bitmiş bir ilişkiden sonra hemencecik birinden hoşlanası gelmez yav. insanın içinden gelmez. neyse sen de önüne bakacaksın artık, yapacak başka bir şey yok.


  • köstebek kurabiye  (17.05.16 22:00:30) 
kafasına sokam ayıptır söylemesi. kafasında bitirmiş diye başkasıyla mı fingirdeyecek? bu kadınların kendini aklama çabasına fıttıracam. buna söyleyecek başka şeyler var da üzmeyelim kimseyi.


  • cekilmis gayfe  (17.05.16 22:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.