[]

Reklamlar kan aranıyor duyurularından daha mı önemli?

Daha önce dikkat etmemiştim, hep mi böyleydi yoksa yeni mi oldu ancak dikkatimi şimdi çekti ve garipsedim açıçası. Gerçekten reklamlar (mavili duyurular) kan aranıyor duyurularından daha mı önemli de sıralama mavi-kırmızı-sarı ve diğerleri şeklinde yapılıyor?




 
önem sırası değil bence. sadece renk olayıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ve biraz altta olması daha iyi gibi. çoğu insan istemsizce aşağı kaydırır hemen ekranı. hatta bence turuncuların altında olsun. göze daha çok çarpar.


  • insomni4c  (17.05.16 20:45:52 ~ 20:47:07) 
Bence en üstte olmaları dikkat dağıtmamalarını sağlıyor. Reklamı umursamıyorsan en üste bakmıyorsun olay bitiyor ancak kan duyuruları en üstte sonra reklamlar sonra normal duyurular olursa daha mantıklı.

Bir de o reklamlar bu siteyi ayakta tutuyorsa evet kan duyurularından daha önemlilerdir. Site olmazsa duyurular da olmaz.
  • ThomasJefferson  (17.05.16 20:46:53 ~ 20:47:12) 
Kime göre neye göre. Burası kan arama sitesi değil. Duyarlılık adına başa sabitleniyor. Facebook ta insanların paylaşımları kan aranıyor duyuralrından daha mı önemli peki? O kadar hit almasına rağmen bi yerlere sabitlenen, girer girmez göze çarpan bi ilan yok? Başka yüksek hitli sitelerde de yok?


  • bigbadabum  (17.05.16 20:48:13) 
para işi hep bunlar, parayı veren bedavanın önüne geçiyor işte.


  • devilred  (17.05.16 20:53:56) 
Reklamlar 15-20 gun duruyor orada. Kan araniyor ise 2-3 gun. Ayrica mesela istanbulda aranan kan beni ilgilendirmedigi icin okumuyorum. Kendi sehrimde olan olursa acar bakarim. Bu nedenlerden dolayi okuma sayisi az oluyor bence.

Siralamanin sebebi reklamlarin sabit olmasi. Ilk defa reklam alinacagi zaman hatirladigim kadariyla aciklanmisti bu durum. En altta ve en ustte mavi olacak diye. Eskiden reklam yokken kan araniyor ustte oluyordu. Sonra sabitlenmisler ve sonra da normal duyurular geliyordu.
  • isott  (17.05.16 21:10:28) 
ikisi de sayfayı açan birisi için gayet görünür konumda. kaldı ki ne reklamlar ne de kan aranıyor duyuruları duyurucular için önemli değil. 3-4 yıldır buradayım, bugüne kadar tek bir reklamı ya da kan aranıyor ilanını açıp okumuşluğum yok. okuyacak olan zaten nereye konursa konsun okuyor.


  • der meister  (17.05.16 21:13:37) 
gören görür zaten mantığıyla hareket edersek eğer yanda, kategoriler kısmında da kan aranıyor sekmesi var. o zaman komple kan duyurularının sabitlenmesi uygulamasını kaldıralım. nasıl olsa bulmak isteyen her türlü ulaşır o duyurulara. ancak iş ondan ibaret değil. o duyuruların sabitlenmesinin, yukarı çıkarılmasının bir amacı var; ihtiyaç sahiplerinin mümkünse daha çabuk yardım alması ve sen o amacın önüne başka öncelikler koyarsan eğer;

1.basiretsizsindir, kararların sağlıklı değildir ve sonuçlarını nereye ulaşacağını kestiremiyorsundur. öncelikleri belirlemede yetersizsindir.
2.eyleminde samimi değilsindir. belli bir algı yaratmak için, göz boyamak için böyle bir uygulamaya gitmişsindir.
  • air  (17.05.16 21:42:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.