[]

Başlangıcı böyle olan filmi seyreder misiniz vol 9

Filmimiz köpek sesleri eşliğinde can havliyle koşan otuzların ortalarında bir adamla başlar. Adam bir eve doğru koşar ve evin bahçe kapısı açılır ve evin içine giren adam mutfağa doğru gider. Mutfakta kaynamış kazanı karıştıran yaşlı ve çirkin kadını görür. Yaşlı ve çirkin kadın adamı kontrolü altına alır ve daha sonra adama adamın kendi kafasını gösterip kahkahalar atıp kafayı kaynar kazanın içine atar. Daha sonra bu olayın Luke isimli bir adamın gördüğü bir kâbus olduğunu öğreniriz. Gördüğü kâbustan uyanan Luke’un yanına bir kadın doktor gelir. Kadın Doktor Elsa gördüğü kâbustan helak olan Luke’a sakin ol yalnızca bir kâbus gördün o kadar der. Lüke o lanet kâbuslar hep aynı şekilde bitiyor bitmeli artık her uykuya daldığımda kafam lanet olası kazanda kaynıyor der. Haplarını alan Luke’a kadın Doktor Elsa kâbusları yüzünden huzursuz olan Luke’a bu kâbusları ne zamandır görmeye başladın diye sorar. Lüke altı aydır karım Marta ile evlendikten sonra bu kâbusları görüyorum diye cevaplar. Kadın Doktor Elsa Luke sana kişisel bir şey sorabilir miyim deyince Luke mesleğini mi istismar edeceksin diye sorar. Kadın Doktor Elsa ruh hekimin olman dışında ayrıca senin yengenim der. Luke evet rahmetli abim ile evlenmiştin ama güzel seneleriniz abim Mark’ın araba kazasında öldüğü zaman bitmişti der. Bunun üzerine Elsa Luke’a Marta ile evliliğiniz nasıl gidiyor diye sorunca Luke Elsa’ya nasıl mı gidiyor acınası şekilde gidiyor aslında hiç karşılaşmasaydık ikimiz içinde daha iyi olacaktı diye cevap verir. Elsa Luke’a başka bir adam mı var diye sorar. Luke sorun bu değil Marta büyüye fala saplantılı bütün gün tarot kartlarına bakıp duruyor dedikten sonra Elsa’ya cadılar var mıdır diye sorar. Bunun üzerine Elsa Luke’a bu yalnızca zihninin oynadığı bir oyun test sonuçların iyi çıktı yarın taburcu olacaksın der.




 
off okurken sıkıldım izlemezdim heralde.


  • all girls dream  (17.05.16 19:59:12) 
Olm biraz yaratıcı şeyler çıkar mı diye bekliyorum ama gittikçe kötüye gidiyor. Sen uzun yazma hatta.


  • bigbadabum  (17.05.16 20:41:03) 
Kusura bakma ama çok dandik geldi hocam. Düşüncem bu yönde.


  • superyetenekliajan  (17.05.16 21:50:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.