[]

bu tesbih nasıl sizce?

birine hediye alacağımda

www.dergahtesbih.com


 
Ben tespih sevmem ama modelde güzel değil bence.

edit: kılıcı ben angelustan sonra fark ettim aynen alevi değilse garip olur hatta yobazsa yani bizim tabirimizle yezitse hakaret olarak da algılayabilir.
  • gozu acik sevisen yahudi  (16.05.16 18:42:30 ~ 18:50:40) 
Sevmedim.


  • pomknos  (16.05.16 18:47:21) 
Hediye edeceğin kişi Alevi değilse tuhaf olur.


  • angelus  (16.05.16 18:47:37) 
hediye edeceğim kişi alevi. o yüzden onda bi sıkıntımız yok.

merak ettiğim, sallanmasında, taşında kalitesinde bi problem varmıdır. hiç anlamıyorum çünkü. normalde oltu taşı iyi diyorlar falan ama bu değil oltu mesela.
  • Sskywalkeremre  (16.05.16 18:50:01) 
Bunu kullanabileceğini sanmıyorum ben, tespihin ağırlık merkezi çok dengesiz duruyor kılıç nedeniyle. Yani öyle sallayayım falan derse olmaz gibi.


  • angelus  (16.05.16 18:58:25) 
2,5 metre imame mi olur yahu. abarttıkca abartıyorlar.


  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (16.05.16 19:12:13) 
Bu sallanmalık değil bakılmalık tespih, imamesi çok uzun+1 sallanması sıkıntılı.


  • ekaterina  (16.05.16 19:12:54) 
Bu tesbih tabii ki sallamak için üretilmiş bir model değil. Yani sallama değil. Ama güzel bir ürün. İmamesinde veya gümüş zincirinde abartı yok. Orantısızlık da yok. Sadece zülfikarın büyüklüğü genel orantıya uymuyor. Kuka tesbih için fiyatı ucuz sayılmaz ama gümüş aksam dolayısıyla ve tasarımı için o para verilebilir bence.


  • izinli  (16.05.16 19:45:00) 
imamesininde taş gibi, top gibi yuvarlak bir ve ağır bir form olması sallamalık tesbihlerde iyi olur. kuka ve gümüş de iyi bir ikili. arkadaşınızın mizacına bağlı. içine kapanık, göşterişten hoşlanmayan biriyse yalnız kuka isteyebilir. özgüveni, enerjisi yüksek arkadaşlarımız bu tip teshibhleri sevebilirler. daha da dikkat çeken kehribar tesbih de sever onlar.

bir de, taşlar birbirine çok yakın olmasın, köşeli veya tam küre formda olmasın, yassı olan modelleri tercih edin.
  • kullanıcı adı  (16.05.16 23:04:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.