[]

Fiesta, Focus, Polo arasında kalmak...

Büyük ihtimalle başlığın saçmalığından arabalardan hiç anlamadığım anlaşılmıştır. diyeceksiniz ki iki b segmenti araçla bir c segmenti arasında nasıl kaldın, kaldım işte sormayın. sadece sıfır dizel olmak şartıyla fikrinizi paylaşın, akıl verin vs.
üçü de manuel dizel. fiyatlar web sitelerden. satıcılarla doğrudan görüşmedim henüz.

fiesta 1.5 tdci 75 ps (185 Nm)titanium (full) - 61 bin
focus 1.6 tdci 95 ps (230 Nm)trend x (baz donanım) - 76,6 bin
Polo 1.4 TDI BMT 90 PS comfortline (orta donanım) - 64 bin

fordlarda birkaç bin lira indirim elde etme şansım var.

ford vw gibi servisi parçası falan sorun çıkarmayacak vakit almayacak nitelikte diyeceğim de yaşadığım şehirde çoğu aracın servisi var ama işte anladınız siz niye ford veya vw arasında kaldığımı. biraz da fiyat aslında. mesela opel astraya baktım focus ayarındakiler 80 binlerden falan başlıyor, vazgeçtim. 75 bin bütçe de biraz zorlama aslında. yine de ''ohaa 76 ya focus alacağına şunu alsana mal mısın'' denilecek bir araç varsa bilmek isterim. fakat 75-76 dan bir kuruş çıkmayın. çok karmaşık algoritma hesaplarım sonucunda belirlenen bir üst limit çünkü. neyse fikir ve öneriler falan işte. teşekkürler şimdiden.

 
üçünü de kullandım. focus'u tek geçerim


  • cekilmis gayfe  (14.05.16 13:33:03) 
Focus test ettik iyiydi. Ama sanki daha ucuz söylemişlerdi. Biraz fiyat araştırması yap yazdığın fiyattan daha ucuza alırsın gibime geliyor


  • intihar etsem de kendime gelsem  (14.05.16 13:36:06) 
Focus iyidir. Boş paket olmasi kötü ama. Astraya da bakılabilir fiyatını bilmiyorum tabii.

Aile arabası olacaksa polo ve fiesta elenebilir hacimsel dolayi
  • nucleon  (14.05.16 13:59:00) 
@nucleon

ya boş paket konusunda haklısın da şimdi zaten sırayla trend x, style ve titanium var.
style dahilindeki gereksiz saçmalıkları almak için apps.ford.com.tr 4 bin lira verilir mi bunlar için?

ha titanium alacaksan alırsın ama o da 87 bin oluyor. yuh. kısacası ya hep ya hiç gibi. ortası için para vermeye değmez. kararan iç dikiz aynası dışında en ufak değerli bir şey yok style paketle gelen.
  • kisa bisey olsun istemistim  (14.05.16 14:06:43) 
Ben fiesta diyorum, imkan varsa focus.

Fiesta ile 3 yaşlıyı ankara anamur arası götürdüm ve çılgınca eşya vardı. Hepsini aldığı gibi hiçbir sıkıntı da çıkarmadı.

Hatta bütçe kısıtlıysa benzinli almayı düşünün. Pek bi yakıt farkı yok gibi zaten artık...
  • babilbaligi  (14.05.16 16:04:56) 
içine sinen arabayı almalısın. bana sorarsan bunların içinde tasarım olarak en güzeli polo.her yanda focus, fiesta var. beyaz, gri focus, fiesta görmek içimizi baydı. yedek parça, yakıt tasarrufu gibi şeyler sonraki tercihlerin arasında olsun bana sorarsan.


  • evine santral mesafesi uzak olan adam  (14.05.16 16:13:36) 
nası yok ya yakıt farkı? 1.6 benzinli focus çılgınlar gibi yakıyor.


  • timmie  (14.05.16 16:28:33) 
sıfır diye kısıtlamamanızı öneririm. 30b km altı skoda es geçilmemesi gereken bir seçenek. örneğin 2015 skoda octavia


  • ukde  (14.05.16 17:06:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.