[]

instagramda türkleri şıp diye anlamak

bu bi bende mi oluyor? instagramın keşfet kısmındaki fotoğraflara bakarken bu kesin türktür diyorum ve türk çıkıyor. hayır bazı tipler var görünüş olarak türke benzemiyor ama türk olduğunu anlıyorum. artık fotoğraf kalitesinden mi başka bir şey mi bilmiyorum. mesela bi kız dikkatimi çekti az önce. saçlarının boyası olsun görünüşü olsun türke benzemiyor ama verdiği poz acayip kezbancaydı dedim kesin türktür ve türk çıktı :D sizde de oluyor mu?




 
Evet


  • glamdr1ng  (13.05.16 00:44:36) 
kız arkadaşımla interrail yaptığım dönem, sokakta gördüklerimizin hangisi türk diye oyun oynuyoduk. türk olduğunu düşündüklerimize merhaba falan diyorduk, ya da yanaşıp türkçe mi konuşuyorlar diye dinliyorduk. neredeyse hepsi de türk çıkıyordu. 10+ avrupa şehrinde denedik bunu.

neden böyle bir şey var bilmiyorum da tanıyoruz birbirimizi. sadece sokakta duran adamın bile türk olup olmadığını tahmin edebiliyoduk neredeyse.
  • cinayet saati  (13.05.16 00:47:03) 
bendede tam tersi oluyor. bi kız begeniyorum kesin yapancıdır diyorum ve yabancı cıkıyor. eli yüzü biraz düzgünse yabancı. allah vurmus peygamber tekmelemiş gibiyse türk cıkıyor.


  • all girls dream  (13.05.16 00:53:39) 
abi sen türk olduğun için keşfet'in de ona göre şekilleniyor. çoğu türk yani. şaşılacak ne var anlamadım.


  • timmie  (13.05.16 00:56:05) 
kesfet kismina neredeyse hic bakmiyorum. bir sekilde bizimkiler kendilerini anlatacak kareler yakaliyor.


  • evimin paspasi  (13.05.16 01:05:44) 
@timmie
1 gun boyunca yabanci hesaplara girersen kesfetin buyuk cogunlugu yabanci cikar. Gidecegim sehir/ulke ile ilgili arastirma yaparken farkettim bunu.

  • isott  (13.05.16 02:08:25) 
görgüsüzlükten midir, sonradan görmelikten midir nedir bilmiyorum ama bu kesin türk dediğim doğru çıkıyor özellikle ev ve kitap ile ilgili fotolarda.


  • durgunfoton  (13.05.16 02:23:58) 
Turk hareketleri diye bir sey var. Kezban diye bir sey var ama erkegin de kamili de var. Kadinlar nasil "erkegim beni kiskanacak" diye salak salak laflar ediyor erkekler de "erkek dedigin soyle sert olur soyle duygusuz olur" seklindeki salak salak aciklamalarinin davranisa gecmis halleri de var. Bir fotograf varsa fotografta 3 kiz yan yana 5 erkek yan yana poz veriyorsa, bir mekana girerken kadin once giriyor erkek belinden tutup arkasindan giriyorsa, zamani iyi gecirmek yerine yuzlerce fotoyla bunu kanitlama derdine giriyorlarsa bu kisiler Turkler.


  • Traveller  (13.05.16 07:09:48) 
net belli oluyor, belki bir kere yanılmışımdır.


  • freya  (13.05.16 09:29:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.