[]

Gideyim mi eski sevgili buluşmasına? 1 saat içinde karar vermem lazım.

9 ay önce ayrıldığım eski erkek arkadaşım şehir dışında yaşıyor. uzun süreli bir ilişkimiz olduğu için bitince arkadaş kalmaya karar verdik. görüşelim arkadaşca diyince hemen buaksam için boğaziçinde bir konsere bilet aldı iki kişilik, gidecektik.

düne kadar bana ikimiz hakkında arada aklımı karıştıracak ucu açık şeyler söylüyordu özellikle son 1 haftadır. ben pek oralı olmuyordum. yine de aklım biraz karıştı sayesinde evet.

dün gelmiş, bugün konsere beraber gitmemizden korktuğunu aslında şehre dönünce ciddi bir ilişkiye başlama eşiğinde olduğundan bahsetti. gıcık oldum. resmen elinde tutmaya çalışmış beni de. kız gibi. bu düşüncelerimi aynen ona da söyledim. haklı buldu.

neyse buaksam gidip gitmeme konusunda kararsizim ciddi ciddi son buluşmamız olabilir. gidersem kıracağımızı düşünüyorum birbirimizi. bende daha üzücü olabilir bu. gitmezsem bir daha görüşemeyeceğiz ve adam gibi bir veda şansım olmayacak. ne yapayım??

 
tabii ki gitme. bence gayet de güzel veda etmiş kendisi sana. bence güzel bir mesaj yazıp vedanı öyle et. görmene gerek yok zaten içindekileri söylemişsin aslında mesaja bile gerek yok


  • interview with the vampire  (12.05.16 15:13:35) 
gitme. ne gerek var? bitmiş gitmiş işte uzatmaya gerek yok


  • ben ben sarisinim ben  (12.05.16 15:14:01) 
Bence de elinde tutmaya çalışmış.

Kararsız insanlarla yapamam. Bu ne yahu?

Gidin ikiniz de sevişin o zaman ve ayrılın. Amacı bu görüşmenin
  • mza  (12.05.16 15:15:58) 
etkileniyosanız, ki etkileniyosunuz bariz, gitmeyin. dokuz ay geçmiş, ulan dokuz ayda çocuk doğuyo be, ohooo. hiç gerek yok.


  • evde liyakat kalmamis  (12.05.16 15:16:26) 
Tabi ki gitme.


  • aquarium  (12.05.16 15:17:10) 
Veda sevişmesi yapacaksan git yoksa gitme, şahsen ben başka bir şey için son kez görüşmem.


  • gozu acik sevisen yahudi  (12.05.16 15:17:21) 
@mza sevişme olmaz. Ondan önce ben yapmam.

Ben ona sadece fikir vs verirken o ara ara eskiye dem vurup ucu açık şeyler söyledi mesela. Boyle davranışları olmasa idi bu duyuruya gerek kalmazdı.
  • mobydick  (12.05.16 15:18:20) 
ahaha adam gibi veda şansım olmayacak derken? 9 ay geçmiş ayrılığın üzerinden, neyin vedası? senin herifte gözün var, o da belli ki bir şeyler kovalıyor. çocuğun ilişki arifesinde olduğu kıza üzüldüm.


  • der meister  (12.05.16 15:20:16) 
Şaka mı yapıyorsun!? Sakın gitme tabii ki. Ne işin var bitmiş gitmiş bir insanın yanında. Hem rezilce kullanmış seni. Kendine şu kadarcık saygın varsa gitme.


  • köstebek kurabiye  (12.05.16 15:21:01) 
cevap vermeyin, troll.


  • hakim oynayin dedi  (12.05.16 15:21:03) 
Aslında git diyecektim ama sonuna doğru okuyunca gitme diyorum.


  • bigbadabum  (12.05.16 15:21:18) 
Ya bi de veda edemiycem diyosun da adam baskasiyla iliskiye baslamak uzere farkindaysan senin edecegin veda pek umrunda degil gibi :)


  • aquarium  (12.05.16 15:22:13) 
@ der meister, iyi yorum. Analizin iyi. Evet sevdiğim doğrudur hala. Ama olmayacağı da doğrudur.


  • mobydick  (12.05.16 15:22:27) 
Gitme. Hicbir anlamı ve değeri yok.


  • shadowcat  (12.05.16 15:22:51) 
gitme.


  • elorelia  (12.05.16 15:26:18) 
@mobydick

bazen bazı şeylerin bitmesi gerekiyor.

9 ayda hakikatten çocuk doğuyor biri demiş yukarıda. insanlar evlenip boşanıyorlar bile. Süründürme kendini de "bitmiş" ilişkiyi de. Önünüze bakın.
  • mza  (12.05.16 15:26:33) 
2.5 saat kala iptal ettim. Biliyorum büyük terbiyesizlik. Ama buaksam iyi gecse idi sonrasında ayrı üzülecektim. Kötü geçse idi ayrı kırılacaktık.

Hala üzgünüm iptal ettiğim için. Onunla vakit geçirmeyi isterdim evet. Ama bukadar basit değil. Güzel geçse daha çok pişman olacaktım gittiğime. Elimden daha fazlası gelmedi. Hiçbir zaman da gelmeyecekti.
  • mobydick  (12.05.16 17:04:14) 
terbiyesizlik diye düşünme bence. adam dengesiz gibi, kıskandırmaya mı çalışıyor nedir. senin kafanı karıştırmayacak ciddi ilişkiye başlayacaksa.

yüz vermeyin böylelerine.
  • piremses  (12.05.16 17:07:13) 
baska bit kiz yok. yalan soyluyor. seni tartiyor. bence git.


  • beyteper canavari  (12.05.16 17:20:07) 
O mizah olarak söylüyor olabilir ama cidden kafamı karıştırdı. Eğer böyle kafami karıştırmasa idi arkadaş olmak kolaydı.

Ne istediğimizi ikimizde biliyoruz. Artık bu birbirimiz değiliz. Kafamı karıştırdı derken onunla olmasını düşünme durumu değil de, şöyle birşey; ortada duygusallık yokken eskiden güzel bir şekilde bahsetmek birden duygusallık getiriyor mesela. E etkileniyorum hali ile. Ne istediğimi biliyorum ama duygularım dağılıyor. Bu da durumumu karmaşıklastırıyor.


ikimizn de kafası karıştı son zamanlarda. Direk elinde tutmak için hesaplayarak yaptığını sanmıyorum.

Arkadaş olarak sohbet etmek zor biliyorum. Ona da hak veriyorum açık uclu cumleleri icin.

Böyle olmasi yine de iyi oldu.

Konusulacak hersey konusulmus soylenecek herşey soylenmisti. Daha fazla kırmaya yahut birbiri ile vakit gecirerek istemeden de olsa eskiyi kullendirmeye gerek yoktu.

Iyi ve kötü anilarimiz oldukca vardi. Bunlara yeni birini eklemek cok anlamsiz olacakti. Illa son ve yeni bir ani ile bitirmeye gerek de yoktu. Belki cok guzel bir aksam olacakti ve buaksam eve donerken yuregim aciyacakti boyle guzel birsey bittigi icin. Sonra iste belki de ozmn gercekten kafam karışacaktı al basina belayi.

Ama simdi ektigim icin hakli olarak oldukca siddetli kavga ettik ve ikimiz de birbirimizin kotu yanlarini yuzune vurduk. Birbirimizi nasil kirdigimizi sinirlendirdigimizi hatirladik yeniden bir kavga ile. Ve iyi oldu dedik, iyi ki ayrildik. Simdi onumuze bakmamiz daha kolay. Simdi yolumuza devam etmek icin gereken hersey elimizde var.

Ve evet 2 gun once dusunmeli idim bunlari. Görüşelim demeden önce. Tam bir dengesizlik yaptim goruselim diyip plan yapıp 2.5 saat kala ekerek.

Ama dun ben kendime kafam cok net derken, baska bir kizdan bahsetmesi cok net dedigim kafamin karistigini duygusallastigimi canimin acıdığını farketmemi sagladi. Bunu fark etmek korkuttu beni. Oyuzden bugun ekmek zorunda kaldım. Kafam netti evet ama duygularim degildi. Ve onlar icin zamana ihtiyac var. Herkesin var.
  • mobydick  (12.05.16 17:28:16 ~ 17:36:26) 
gitmezsen "ben yeni kızdan bahsedince kıskandı veya bişey oldu geri adım attı ondan gelmedi" diye düşünebilir. ama adam değilmiş oda sana resmen seni yedek yaptım demiş :D (eğer ilişkiye başlama EŞİĞİndeyse onun öncesi de vardır) ki seni haklı bulmuş.

gitme boşver. bu tarz şeylerde çoğu zaman sessiz kalmak büyük hayat kurtarıyor. böyle büyük gibi gösteriyor seni. -konuyla alakasız olarak: istersen içini parçala ama hissettirme. bilmesin. seni müthiş güçlü karakterli biri gibi gösterir bu.-

yani diyeceğim o ki istediğini düşünsün umursama. yanına da gitme.
  • freetakilir  (08.06.16 21:32:52) 
sevişmek istiyorsan git bütün erkeklerin eski sevgililerini arama amacı sevişmektir.


  • Nox  (08.06.16 21:35:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.