[]

Ps4 hikayesi güzel oyunlar

Ps4 te ilerlemeli hikayeli gilm tadında last of us benzeri oyun önerileriniz var mıdır ? Biraz keseyi açıcam, ince eleyip sık dokuyorum.

Şöyle efsane dediğiniz ps 4 oyunları nelerdir sizce ?


 
yok gibi. the order vardı. 1881. last of us'la yarışamaz ama hikayeli ve güzel oyun. lakin otur başına bitir. o kadar kısa. bunun yanında tam da şuanda pc'de talos oynuyorum. ps'de de olması lazım. last of us benzeri değil ama hikaye var gibi ve şahane oyun. çok güzel oyun. ölmeden önce oynanması gereken bi oyun. bence alıp oynayın.

edit: hikaye var gibi dediğim, lineer ilerleyen bir hikaye yok, hikayenin tillahı var. puzzle puzzle, kafada yavaş yavaş oluşan bir hikaye.
  • gunhanselas  (09.05.16 23:40:46 ~ 23:42:08) 
Until dawn var güzel ama asıl uncharted a thief's end var ya yeni çıkacak veya çıkmış da olabilir, efsane seri.


  • ekaterina  (09.05.16 23:42:33) 
Onu bekleyene kadar tomb raider veya heavy rain oynayayım diyorum, ne dersiniz ?


  • czn  (09.05.16 23:45:08) 
heavy rain güzel, ama herkese göre değil. ve beklemeye gerek yok, uncharted 4, 11 dakika sonra çıkacak. yabi ayın 10'unda da hangi saate göre bilemiyorum.


  • gunhanselas  (09.05.16 23:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.