[]

Yemek yaparken ve spor yaparken kafanizdan gecenler?

Sizden ricam, yemek yaparken (ya da temizlik vs.) aklinizdan neler gectigine dikkat etmeniz ve yazmaniz.

Benim kafamdan pek hos seyler gecmiyor. Hep o sunu dedi, bu bana sunu yapti/yapmadi diye gecmise dair kendimi sinir edecek seyler geliyor aklima.

Disarda kopekleri gezdirirken ya da bisiklet surerken de aklimdan hep, hayat ne guzel, insanlar ne hos, yaz tatili filan gibi guzel seyler geciyor.

Merak ettim, sizde durumlar nasil? bir de ne alaka..

 
normal şeyler ya, kötü şeyler değil genelde.
yemek çok yapmıyorum da, spor yaparken güzel şeyler düşünüyorum sanırım.

  • manuel mandalina  (09.05.16 15:53:47) 
Sevdiğim aktivitelerde güzel şeyler düşünüyorum ben de. Temizlik yapmıyorum bulaşık harici. Müzik dinlemek yardımcı olur kötü düşünceleri def etmek için


  • hasmetizm 2046  (09.05.16 15:55:04) 
aynen yaa :D temizlik yaparken kendi kendime olmamış olaylar üzerinde hayali tartışma yarattığım bile olmuştur. bu yüzden genelde sevdiğim müziklerle temizlik yapmaya çalışıyorum.
spor yaparken olmuyor ama genelde doğru mu yapıyorum nasılım falan diye sürekli kendimi kontrol halinde tutmaya çalıştığım için farklı şeyler düşünüyorum.

  • yue  (09.05.16 15:57:12) 
Müzik açıyorum şarkı söylüyorum. Güzel şeyler geçiyor yani.
Spor yaparken aklımdan hiç bir şey geçmiyor. Daha hızlı olmam lazım nasıl kas yapıcam öf falan diyorum en fazla.

  • jazzabel  (09.05.16 15:58:31) 
Yemek, temizlik yaparken seninkiyle benzer şeyler geçiyor. Sinirleniyorum, bunalıyorum. Spor yaparken de: Bitse de gitsek.


  • damdanakan  (09.05.16 16:00:44) 
bende, düşünsel faaliyetler en çok yürürken oluyor.
temizlik falan yaptığım zamanlarda da epey aktif oluyor.
genelde o gün canımı sıkan mevzular varsa onlar aklımdan geçer,
yarın veya sonrasında planladığım herhangi bir şey varsa onu düşünürüm.
  • seyduna6687  (09.05.16 16:17:46) 
yemek yaparken yemeğe, spor yaparken spora odaklanıyorum. zaten bana başka bir şey düşündürmediği için, kafamı boşaltmama yardımcı olduğu için seviyorum ikisini de.


  • whimsical  (09.05.16 17:07:32) 
"ne zaman biticek"

yürüyüş yaparken, örgü örerken, müzik dinlerken düşünebiliyorum.
yemek & spor & ev işleri, tek düşünebildiğim "bitsin artık bitsin bitsin"
  • sayns  (09.05.16 17:09:46) 
super lemon haze - saniyelik şehir değişimleri yaşatıyor
white widow - yalnız kalınca güzel oluyor, konuşan kişiler varsa kafa açıyor
og kush - uyku

bende durumlar böyle bu sıralar
  • gokhan atestepe  (09.05.16 17:27:33) 
spor yaparken müzik dinlediğim halde çok sıkılıyorum. belki açık havada yapsam bu kadar sıkılmayabilirim. ne zaman bitecek, ne kadar kaldı? diye düşünüyorum ben de. yemek yaparken yine müzüğümü açıyorum ve eşlik ederek takılıyorum. günün/haftanın önemli olaylarının değerlendirmesini yapıyorum.


  • olutaklidi  (09.05.16 17:29:04) 
Genelde ikili diyalog kurarım, senaryo yazarım. Bunlar yaşamak istediğim sahneler olur.


  • bigbadabum  (09.05.16 18:26:26) 
ne senaryolar ne senaryolar. evim mi yanmadı, kanser mi olmadım, yeni bir yeteneğim keşfedilip dergilere mi çıkmadım, terk mi edilmedim, mükellefin (vergi dairesinde çalışıyorum) kafasına monitörü mü patlatmadım, neler neler.


  • cilekli krep  (09.05.16 18:51:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.