[]

Orlando Tavsiyeleri

Gençler iyi haftalar,

Orlando'da geçirebileceğim 2,5 gün boş zamanım var. Bunun dışında da Universal Studios'un Harry Potter's Wizzarding World'de gala kokteylimiz olacak, orayı da eliyorum o yüzden. Bu 2,5 günü nasıl değerlendirmemi önerirsiniz? Universal Studios'un diğer etkinlikleri ve Walt Disney World çok mu çocuklar için? Bir ihtimal patronumla gezebiliriz, yoksa ben severim örümcek adamdı falan ama önceden bilet almak gerektiğinden eğer gereksizse başka alternatiflere yöneleyim. Sea World'ler pek ilgimi çekmiyor. Bunun dışında ne yapılabilir Orlando'da? orda yaşayan, giden, oraları iyi bilenlerden tavsiye rica edebilir miyim?


 
Nasa'ya, Cape Canaveral'a gidilebilir. Universal veya Sea World'den daha güzel. Astronotla öğle yemeği etkinliğine katıl katılabiliyorsan. Canlı bir roket gör. Uzay araçlarının gelişimi incelenebilir. Challenger, Atlantis, Columbia'ların ayrıntıları öğrenilebilir.


  • aychovsky  (09.05.16 11:27:11 ~ 11:28:50) 
miami ile arasi 3 saat arabayla, oraya kacabilirsiniz


  • oscar  (09.05.16 11:47:30) 
Disneyworld'e gidin. Epcot'a gidin. Dünya pavillonlari var yiyip icin. Cok eğleneceksiniz.


  • allanpoe  (09.05.16 12:00:13) 
Nerde kaldığınızı bilmiyorum ama sahile gidebilirsiniz. Clearwater cok guzel bi yer. Downtown disney'E gidebilirsiniz. Alışveriş yapmak icin guzel bi yer


  • allanpoe  (09.05.16 12:01:11) 
Disney olabilir. Nba maci varsa olabilir. Miami cok yakin oraya gunu birlik gidilebilir.


  • duyurumvar  (09.05.16 12:03:54) 
Miami'yi bu defalık eledik, orlandoda da sadece 2,5 gün olduğundan orlandoyu gezelim diyoruz.

disney'ler çok çocuklara yönelik değil mi?

bu arada international drive'da kalıyoruz, convention center'da olacağız 1 hafta boyunca.

bu arada nba falan da hiç ilgimi çekmez. dişi kişisiyim ama patronum erkek. ortak noktalar bulmak zor gibi göründü şu an orlando için. :/
  • vejeteryanvampir  (09.05.16 12:09:52 ~ 12:12:49) 
Disney her yasa uygun. Cok guzel roller costerlar var mesela :)


  • duyurumvar  (09.05.16 12:13:24) 
Sadece magic kingdom çocuklar icin. Oraya gitmeseniz de olur.
Eğer hollywood seviyorsaniz mgm hollywood stüdyolarına gidin. Kapıda bilet alabiliyorsunuz. Ama şuan yenileme nedeniyle fazla atraksiyon yok.

Epcot da Almanya, İtalya, Morocco, Amerika, Japonya, Çin ve bi kaç ülkenin daha pavilonu var. Sırf yemek yemek, farklı ickileri içmek için bile gitseniz eğlenirsiniz. Gerçekten guzel bi yer.

Clearwater ise sakin guzel bi sahil. WiFi bile var ajsjdf. Sanırım 2 saat kadar bi yolculuk sürer. 20 dolara sezlong kiralayabiliyorsunuz.
  • allanpoe  (09.05.16 12:14:37) 
Aynen outlet cok saglam ve ucuz. Birde simdi aklima geldi safari vardi orda. Vahsi hayata ilgin varsa oda olabilir.


  • duyurumvar  (09.05.16 12:21:37) 
disney world ölmeden önce gitmeniz gereken yerlerden bence, hazır gitmişken 2 gününüzü oraya ayırabilirsiniz. giriş geçen sene 190 dolar gibi bir şeydi. her yaşa hitap ediyor. animal kingdom ve epcot'u tavsiye ederim. onun harcinde adını unuttuğum açık alan bir avm vardı disney'e yakın nortface, adidas, tomy ürünleri çok ucuzdu. yarım gün de oraya yeter.


  • dedi ve gitti  (09.05.16 13:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.