[]

aramizda dikili'de yasayan, dikili'yi iyi bilenler var mi?

annem ve babam dikili'de, hatta salihleralti'nda damlakent diye bir yerde bir yazlik alacakmis. 60 yas ustu bireyler kendileri. soyle sessiz sakin rahat rahat kalabilecekleri bir yer bakiyorlardi. nasildir buralar? uygun mudur, guzel midir?




 
tam emekli yeri.


  • rhan  (08.05.16 12:40:10) 
13 yıl dikili'de yaşadım istediğini sorabilirsin.

Bence yer alınacaksa yola yakın olmayan yerler tercih edilmeli. Zira çok apaçi var gece 4-5 dinlemiyorlar sürekli arabada yüksek sesli müzik dinliyorlar. Salihleraltı düşünülebilir ev almak için.
  • Kresto  (08.05.16 12:48:54) 
Dikili tam emekli yeri, bizimkilerde 2 yıl önce yazlık aldılar arada emekli emekli takılıyorlar. Yaşamda ucuz, insanları güzel bir belde. Havası falan da temiz. Denizi idare eder, bademli taraflarında güzel koylar var. İzmire, foçaya, ayvalığa falan yakın.


  • bigcaptain  (08.05.16 14:06:19) 
Ege sahilinin en kötü beldesiydi. Mülteci yasasından sonra suriyeli geçişlerinin yeni noktası oldu iyice bokladı. Her yer insan kaçakçısı, Deniz'i kötü. Ege'de huzur arıyorlarsa Kuşadası güzelçamlı beldesini öneririm. Milli park var, deniz dalgasız ve kumlu, Mart'tan Ekim'e kalan çok emekli var ve olaysız bir yer ya da altınoluk. Oksijeni çok temiz, suları kireçsiz, gıda çok ucuz, ulaşım çok kolay. Dikili giderek kötüye gidiyor. Daha bakir kalmış çok belde var Ege'de.


  • a r a m i s  (08.05.16 15:04:19) 
Dikili masmavi denizin keyfini çıkarırken yeşili de doyasıya yaşayabileceğiniz yerlerden biri. Büyüleyici bir manzaraya sahip Nebiler Şelalesi özellikle de doğa yürüyüşlerini sevenlerin mutlaka görmeleri gereken adreslerden biri. Volkanik bir göl olan Karagöl, tekne turlarının da duraklarından biri olan Kalem ve Garip Adası, Atatürk Botanik Bahçesi, Alaçam Ormanları olmak üzere Dikili’de keşfedilecek pek çok doğa harikası yer bulunuyor. Dikili İnşaat firmasından yardım alabilirsin. www.dikiliinsaat.com


  • beylikduzu  (03.03.20 12:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.