[]

Uyanık kalmak için ne yapmam lazım?

dün gece 11 gibi uyandım, o zamandan beri uyumadım. şimdi uyanık kalıp tüm gün çeviri yapmam lazım, yani zihnim berrak olmalı. kahvaltı yapmaya çıkacağım, ne yiyip ne içersem açılırım? sahilden 20-25 dakika yürüyerek gitsem gideceğim yere yardımı olur mu, hava epey güzel?

sözlükteki başlıklara baktım pek yararlı bi' şey bulamadım


 
Giderken acilirsin,masa basina gectiginde yeniden uykun gelecek,cay kahve icicen gene gelecek,bu strese girmektense yat uyu bi kac saat kendine gel,uyumadan zihin acilmaz.


  • cizgilipijama  (08.05.16 10:06:52) 
Üç saat sonra 24 saat olacak uyanalı, üç bardak kahve (french press) içtim ki sadece ikisini gece geçtim, hâlâ ayığım. Kola ve nescafe express karışımı da yapabilirsin istersen.


  • i was made for you  (08.05.16 10:23:46) 
Elma da ise yarıyor diye biliyorum


  • allanpoe  (08.05.16 10:41:29) 
nescafe xpress black roast siyah ambalaj

evlerden irak uyku kacirtgac
  • exlibris  (08.05.16 10:44:34) 
yaparken adrenalin salgılayacağın heyecanlanacağın bir şey yap. Artık hayal gücüne bağlı.


  • Nox  (08.05.16 13:18:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.