[]

kazıklanmak nasıl oluyor bi tarifini yapsanıza

16 ay once az kalsın 1900 tl ye iphone alıcaktım tlfonum bozuldu o an girdim şansa a101 den 400 e telefon aldım. 400 e aldığım telefonun fiyatı 150 tl artıp 550 ye satılırken 1900 e alacağım telefonu 1300 e satıyorlar kazıklanmak nasil bi duygu hiç öğrenemicem tecrübelerinizi bi anlatsanıza


not: telefon tüm beklentilerimi karşılıyor hemde hala.şarjı 1 güne düştü o kötü !

 
"kim bu manyak" diyip eski durularina goz gezdirdim, dolandirilmissin olm. www.eksiduyuru.com
sen boyle 50 tl 100 tl pesinde kosacagim derken dolandiriyorlarmis seni iste. sen anlat tecrubeni biz anlatmayalim.

  • hjarteblod  (06.05.16 00:10:11) 
dolandırıldım ısımlı duyurunda anlattıgın gıbı aynı


  • hopp  (06.05.16 00:11:45) 
Nisantasinda bir mekanda "şekilli cam bir suya 16 tl vermek"ayni etkinin demo hali olabilir..


  • dakota  (06.05.16 00:17:45) 
o site 1 yıl daha çalıştı adamlar sitemi açtılar ..sonrasında adamlar kayboldu alan adı canım site filan gitti:) zaten iş gelmiyor ki web'den boş zamanımda site yapıyorum işte olduğu kadar:) altın dedin de ne uçtu beee


hem bu dolandırmaya giriyorsa bile ben paramın karşılığını bir yıl daha aldım ben kazıklanmayı soruyorum hadiiii iphone sahipleri pamuklara sarıyormusunuz :)
  • Dönmezer  (06.05.16 00:26:37 ~ 00:29:36) 
anladığım kadarıyla kafanız pek çalışmamakta. O yüzden ciddi manada hemen hergün kazıklanıyorsunuz ve bunu size anlatsak da anlamayacak gibisiniz ama yine de şansımı bir deneyeyim.

Sizin 400TL'ye aldığınız telefon 150 tl bile etmez. Bir de yüzsüzce fiyatını 550 yapmışlar ki sizin gibi enayiler 150 tl etmeyen telefona abandıkları için olmuş bu. Sizin tüm beklentilerinizi karşılayan telefona siz fazladan 250 tl ödemişsiniz.

1900'e alınan telefon da, o telefona o parayı verenlerin beklentisini anca karşılıyor demek ki. DEmek ki o parayı ona verenlerin beklentisi 1900 TL ile ölçülüyor sayın enayi. Sizin beklentilerinizle o telefona o parayı ödeyenlerin beklentisi aynı olmak mı zorunda sayın enayi? o telefona o parayı vermek isteyenler telefonun yeni olmasını da istedikleri için; fiyatı alındaktan sonra 1300e düşmesi gayet mantıklı değil mi?

O değil sen kendini çok mu akıllı sanıyorsunuz sayın enayi? Sen elindeki telefonu iyi bir telefon sanıp sevinmeye devam et.
  • beyteper canavari  (06.05.16 10:03:50 ~ 10:06:10) 
Bir şeyin fiyatının zamanla düşmesi onu zamanında alanların kazıklandığı anlamına gelmez.

O sebeple bu örnek doğru değil.
  • ihanet kac kisilik  (06.05.16 11:06:28) 
Beyteper canavari o kadar mı acıtıyor kazıklanmak :) ne kadar çirkin kelimeler kafam çalışmıyor muş :) aynen günde 30 dakika çalışarak hayatımı idame ettiriyorum hergün kazıklanıyormuşum hmmm bak yalanda söylüyorsun iyi göreceli kavramdır önce bana enayi demişsin sonra bunu anlatmışsın evet ben telefonla günde 3 saat konuşacam pil derdim olmayacak senin iyi sınıfta kaldı ben telefonu düşürecem arkadaş seninkinin ekranı gitti bile telefonu kılıfa koyamam bu telefon kirli ellerimle tutacam senin yapabildiğin herşeyin %90 ını 4 saniye geçte olsa yapacağım marka tutkunu olabilirsin ama bu bana enayi demeni açıklamıyor ikinci elde benimki 250 tl ye gidiyor diğeri 900 e arkadaş acıttıysa acın içinde kalsın ben sadece tecrübenizi öğrenmek istedim acılarınızla bana saldırmanıza karşılık veririm iyiki kazıklanmışsın bak ekonomiye can vermişsin dahada acıtırım da moderatör orda dikmiş gözünü bakıyor bana kapatıyım şunun acountu diye 2 sene dayandı bu seferki diye :) acılara merhem git arabesk dinle


  • Dönmezer  (06.05.16 16:30:26) 
noktalama işaretlerini bile bilmiyorsun. bu yaşına iyi gelmişsin.


  • beyteper canavari  (07.05.16 03:14:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.